Zenia Stampes mand angriber chefredaktør Poul Madsen og kalder ham pikspiller for at bringe kritiske artikler om hans kone

Martin Lyngbo
det har alle vel prøvet selv Martin Lyngbo
det har alle vel prøvet
selv Martin Lyngbo

Kære Ekstra Bladet: I tør jo ikke.

I siger, at I ”tør hvor andre tier,” men i virkeligheden tør I ingenting.

I har tre gange over de seneste dage kørt en gigantoverskrift på eb.dk, hvor I skriver, at min kone Zenia er ”spejlblank.” Anledningen er, at en nobody på den yderste højrefløj forsøger at skrabe underskrifter sammen til at blive et parti, der er berettiget til at stille op til Folketinget. Så nobody fra højrefløjen har brug for synlighed. Den leverer I, når hun bruger sexistisk ladede skældsord om min kone. Nobody skriver et grimt ord en gang på sin Facebook, men I kører historien tre gange.

Nu er jeg på mange måder en helt almindelig mand. Jeg kan ikke lide, når folk får lov at kalde min kone grimme ting. Jeg ville reagere, hvis en uhøflig mand på en bar gjorde det. Og jeg reagerer, når en landsdækkende avis gør det.

I kraft af min kones arbejde i Folketinget er jeg vant til, at der et heftigt debatklima omkring hende. Så jeg er både flink og tålmodig. Men tre gange på forsiden med det samme sexistiske skældsord? Med den samme historie, som der ikke er noget i? Med den samme nobody som anledning? Det er jo jer på Ekstra Bladet, der forsøger at pumpe noget op, som ikke eksisterer.

Eller mener I, at det er nyheder, når man kalder hinanden noget grimt? Skal der ikke mere til? I så fald må I jo leve op til jeres egne kriterier: Jeg kalder jeres chefredaktør en KLAM PIKSPILLER. Skriv det med kæmpe bogstaver på forsiden af eb.dk. Helst ved siden af et billede af ham, hvor han ser sådan lidt ulækkert liderlig ud. Det kan I garanteret finde i arkivet. Hvis I giver Poul Madsen taletid i forbindelse med historien, så sørg for at jeg får tre gange så meget + både første og sidste ord i artiklen.

Hvis I tør gøre det første gang, så skal jeg nok levere et par nye spins på historien, så I kan køre den et par gange mere over de kommende dage. Jeg kan sikkert også finde på noget, der på en eller anden måde sandsynliggør, at det forholder sig, som jeg skriver.

Hvad så? Er I friske? Eller tør I ikke?