Zenia Stampe: Påstået jødehetz skaber hetz mod muslimer

image (1)

Radikale multikulturalister som MF Zenia Stampe og integrationsborgmester i København Anna Mee Allerslev har en kedelig tendens til at sætte kikkerten for det blinde øje.

Gårsdagens udgave af Den Korte Avis gav en pædagogisk gennemgang af Allerslevs tragikomiske, fem fornægtelsesfaser, når det kommer til spørgsmålet om, hvem det er, som primært står bag hetz mod jøder og homoseksuelle i København.

Zenia Stampe på facebook

Zenia Stampe, der er medlem af Folketinget for De Radikale, vil ikke se virkeligheden i øjnene. Hun holder stædigt fast i den forbenede radikale verdensanskuelse. Således skrev Stampe på sin officielle facebookprofil d. 29/1 2013:

”De seneste dage har vi været vidne til, at en række hurtige politikere for Gud ved hvilken gang har brugt påstået hetz mod jøder til at skabe reel hetz mod muslimer. Jeg går ud fra, at vi i de kommende dage vil imødese en storm af undskyldninger på denne baggrund. Rasmus Jarlov, Martin Henriksen, Joachim B. Olsen, Pia Kjærsgaard, vi venter”.

Påstået hetz mod jøder? Det skorter mildest talt på empati for danske jøder, som til høringen på Københavns Rådhus d. 12/2 fortalte om utåleligt jødehad og overfald.

Stampe mener åbenbart, at de mange beretninger fra danske jøder angående chikane, hetz og angreb primært begået af arabiske mænd på Nørrebro og det indre København er det pure opspind.

I bedste fald synes det at være faktaresistens, i værste fald en radikal forfalskning af virkeligheden fra Stampes side. Måske harmonerer virkeligheden dårligt med, at det er  personer fra de radikales yndlingsoffergruppe, som oftest er gerningsmændene bag hetz og angreb på jøder og homoseksuelle?

Man kunne opfordre Stampe til at følge jounalist Martin Krasniks modige kalotgang på Nørrebro for et par måneder siden, hvor han var vidne til jødehadske kommentarer og slet skjulte trusler fra arabisktalende mænd.

Stampe kunne gøre det afslørende eksperiment efter, iklæde sig en let sommerkjole og tage en dags spadseretur på Nørrebro til foråret med en synlig Davidstjerne om halsen.

Måske kunne resultaterne få den radikale boble til at briste eller i det mindste give en reel smagsprøve på virkeligheden uden for det forskansede radikale elfenbenstårn.