Var Muhammed en falsk profet?

Var Muhammed en falsk profet?

 

muhammad-false-prophet

 

 

 

Kristne hævder Muhammed var en falsk profet, mens muslimer naturligvis benægte, at Muhammed var en falsk profet.

For at se, om ikke Muhammed var en falsk profet, lad os starte med passagen i Bibelen, hvor Gud ifølge muslimerne, forudsiger Moses om Muhammed:

“Jeg vil oprejse dem en Profet som dig blandt deres brødre, og vil lægge mine Ord i hans Mund, og han skal tale til dem alt det, jeg befaler ham. Og det skal være, at uanset hvem ikke vil høre mine Ord, som . Han taler i mit navn, vil jeg kræve det af ham ” (Femte Mosebog 18: 18-19)

Er Muhamma d den Prophe t, som Gud har lovet i denne passage?

De vers, der øjeblikkelig følger de ovenstående vers læses:

“Men prophe t, der formaster sig til at tale et ord i mit Navn, som jeg ikke har befalet ham at tale, eller som taler på vegne af andre guder, der prophe t skal dø.« Og hvis du siger i dit hjerte, “Hvordan skal vi kende det Ord, HERREN ikke har talt?” – Når en profet taler i Herrens navn, hvis ting ikke sker eller kommer til at passere, som er det, som Herren ikke har talt, prop het har talt det Formastelighed, du skal ikke være bange for ham. ” (Mosebog 18: 20-22)

En prop het af Gud er Guds talerør, som er perfekt og aldrig forkert. Derfor, når nogen hævder at tale som anvist af Gud, og derefter gør en falsk erklæring, at personen “har talt formasteligt” og er ikke Guds prop het.

Har Muhammad gøre sådanne fals e erklæring?

Når Muham gal erobret den hedenske Mekka, det tilbad 360 idoler. De fire vigtigste blandt dem var månen gud , “Sin”, også kendt som “Hubal”, også kendt som ” Allah “, og hans tre døtre: Al-Lat, Al-Uzza og Al-Manat.

Muham gal s forsøg på at påtvinge monoteisme ved at holde bare Allah og befri de andre 359 mekkanske idoler står modstand fra mekkanerne, der holdt Allahs tre døtre meget kær.

Ivrig efter at blive accepteret som en prop het i sit hjemland Mekka, Muham gal oprindeligt indrømmede, at Allah er godkendt af Al-Lat, Al-Uzza og Al-Manat. Men ude af stand til at forene tre ekstra gudinder med sin erklærede monoteisme, Muham gal senere vendt sig, bekende, “Jeg har fremstillet ting mod Allah og har tilregnet ham ord, som han ikke har talt.” (Al Tabari, Historie Al-Tabari , bind. 6, s.111) og sagde, at han havde forvekslet ord “Satan” (Ibn Ishaq, Sirat Rasul Allah, pp.165-166) som Allahs.

I betragtning af Allahs sande identitet , ville Allahs ord og Satan ikke være svært at forvirre.Havde Muham gal hævdede at være en prophet af Bibelens Gud, men en person, der hører fra Satan, fejl Satans ord som Guds og fabrikerer “ting mod” Gud er en fal se prop het hve