Udryddelsen af ​​den hvide race: Fakta om Storbritannien og indvandring

Omkring en tredjedel af en million ikke-hvide “immigrerede” til Storbritannien i løbet af 2013/2014 år, mens nogle 323.000 folk-meste hvide forladt landet på samme tid, et spin-fri analyse af de seneste tal indvandring af denne nations Kontoret for National Statistik (ONS) har vist.

UK Immigration

Da ONS tal blev frigivet, kontrollerede medier fokuserede på, hvad det-og konservative-kalder “nettoindvandringen” -som er det tal, når de samlede emigration fratrækkes samlede indvandring.

Dette gav den kontrollerede medier til at bruge vildledende overskrifter som “nettoindvandring til Storbritannien stiger til 209.000,” osv, i et træk tydeligvis designet til at reducere stød virkninger af den race forskydning af hvide mennesker fra de britiske øer.

For eksempel, Telegraph, en af de mest trofast konservativ-understøttende aviser i Storbritannien, meddelte, at “Mass indvandring i Storbritannien i 2013 tilføjet en by befolkning på størrelse med Portsmouth-209.000 mennesker-i netto migration.”

Virkeligheden, som det fremgår af de faktiske ONS tal viser, at 583,000 mennesker indvandrede til England i året, der sluttede juni 2014 som var, da ONS selv indrømmede, “en statistisk signifikant stigning fra 502 tusind i de foregående 12 måneder.”

Hvad dette betyder er, at over en million mennesker har emigrerede til Storbritannien i perioden fra juni 2012 til juni 2014.

Samtidig, ONS tal viste, anslået 323.000 mennesker udvandrede fra England i årene der afsluttedes i juni 2014.

Den ONS sagde, at dette “langsigtet udvandring har været relativt stabil siden 2010” -som betyder, at i gennemsnit har en tredjedel af en million mennesker forlod det Forenede Kongerige hvert år i de sidste fire år.De fleste af disse vil have været hvide mennesker.

Fordi ONS ikke holde styr på løb i sine statistikker indvandring, at antallet af ikke-hvide skal estimeres efter oprindelsesland. Der vil naturligvis være en lille mængde af fejl ved beregningen tal på denne måde, men det vil ikke desto mindre viser en nøjagtig generel tendens.

For eksempel ONS tallene sagde nogle 272.000 “ikke-EU-borgere” var kommet ind i Storbritannien i løbet af 2013/2014 år. Mens disse mennesker kunne i teorien være kommet fra overalt, mønstret for migration og andre faktorer gør det klart, at langt de fleste er af tredje verden, ikke-hvide oprindelse.

Den ONS Rapporten siger, at International Passenger Survey skøn viser, at den øverste hjemland for 2013 var Kina, som producerede 46.000 eller 9 procent af alle indvandrere til Storbritannien. Indien produceret en anden 33.000 eller syv procent af alle indvandrere

Tidligere Indien var det mest populære land sidste bopæl, har været top i 2011 med en tilgang af 61.000.

Desuden var der 24.300 asylansøgninger i året, der sluttede september 2014 en stigning på 2 procent sammenlignet med de foregående 12 måneder (23.800), og ned fra toppen af 84.100 2002.

Det eneste lyspunkt i denne statistik-fra hvide folks synspunkt-er, at et stigende antal indvandrere kommer fra europæiske nationer oprindelse.

For eksempel Polen forudsat 27.000 eller 6 procent, af alle EU-indvandrere, og Australien forudsat 29.000 eller 6 procent af alle nye indvandrere. De fleste af disse kan formodes at have været af europæisk race.

Andre EU-lande, som har ydet et betydeligt antal af indvandrere er Spanien (33.000 eller syv pecent af alle indvandrere), og Rumænien, hvor sidstnævnte ifølge ONS, der består af “højeste antal” nye National Insurance Number registreringer (104.000 ).

De fleste af de “Rumænsk” indvandrere er dog af Gypsy oprindelse ( GQ Magazine, for eksempel, kaldte det en ” Hjem Invasion ” af “Roma” i London, mens den britiske Channel 4 rapporterede, at ” UK romaer [er] en af største i Europa , “siger, at over 200.000 sigøjnere fra Østeuropa var flyttet til England-naturligvis at drage fordel af det britiske dagpengesystemet, der betaler langt mere end hvad de kan få fra den rumænske stat.

Det er uvist, hvor mange af de “spanske” EU indvandrere er af Gypsy oprindelse, men i betragtning af at nationens høj koncentration af sigøjnere, er det sandsynligt, at være betydelig.

Tager alt dette i betragtning, vil det være rimeligt præcist at fastslå, at mindst halvdelen-og sandsynligvis mere-af “EU-borgere”, som er flyttet til Storbritannien-løbet af 2013/2014 år vil være af Gypsy oprindelse.

Dette tal-mindst 100.000, og sandsynligvis mere-skal derfor tilføjes til “ikke-EU” statistik til at danne et samlet skøn over de ikke blanke indvandring tal, som i sidste ende sætter det totale ikke-europæisk indvandring til Storbritannien for det pågældende år på langt over en tredjedel af en million.

Kombineret med de hvide udvandring tal, dette i kraft betyder, at Storbritannien er ved at blive mere ikke-hvide i faste priser med mindst to tredjedele af en million hvert år. Når allerede er til stede ikke-hvid befolkning føjes til denne formel, og deres højere fødselsrate er taget i betragtning, betyder det, at spærring en politisk og social revolution, er hvide britiske folk sat til at glide ind i minoritetsstatus  inden for de næste tredive år.