Tyskland: skal bruge € 93bn på Invandrer

Tysklands regering er klar til at bruge 93.600 millioner € ($ 104, milliarder) på udgifter i forbindelse med Angela Merkel-skabte ikke-hvid invasion inden for de næste fire år.

Ifølge et lækket dokument fra Federal finansministeriet, udgivet af Der Spiegel magasin , de omkostninger omfatter indkvartering, mad, og “om integration” af indvandrerne.

invasion Tyskland

Tallene er baseret på yderligere 600.000 ikke-hvide invaderer Tyskland i 2016-ud over de anslåede 1,5 millioner, der ankom sidste år.

Derefter fremskrivningen hævder, vil yderligere 400.000 ikke-hvide ankommer i 2017, og 300.000 i 2018 og 2019 henholdsvis beslutningsproces op en grand alt på over tre millioner.

Dette tal omfatter ikke retten til at “familiesammenføring”, som sandsynligvis vil firdoble tallene-i det mindste.

Budgettet fremskrivning indeholder følgende fordeling:

Velfærd “fordele” for invandrerne, herunder subsidierede husleje, vil beløbe sig til anslået 25.700 millioner €.

5,7 mia € er blevet afsat til sprogkurser.

4,6 milliarder € er blevet afsat til “integration bistand med hensyn til beskæftigelse” -dette er sandsynligvis oprettelsen af fiktive job, så som at give “beskæftigelse” for invandrerne.

 

Dokumentet “antager”, at 55 procent af invandrerne skal arbejde efter fem år-et tal, som tidligere studier har vist, er latterligt unøjagtige.

Et andet forhold, der fremgår af budgettet, at Merkels løfter om, at der ville være nogen skattestigninger som følge af invasionen var åbenlyst forkert.

Finansministeriets dokument siger, at de seksten tyske stater bliver nødt til at bidrage med mindst halvdelen af de forventede årlige omkostninger på omkring 21 mia-en € tal, som vil stige til omkring 30 milliarder € i 2020.

De skattemæssige konsekvenser pr tysk studeres i rapporten, der siger, at hver beboer i Saarland forbundsstaten skal betale € 70 for de “flygtningebørn” omkostninger, mens i staten Bremen, vil hver beboer skal bidrage € 700.

De chok tal har allerede skabt division i styrende Kristelige Demokratiske Union (CDU) parti, med statslige regeringer næsten alle afviser beregningerne som “umuligt.”

Forhandlingerne om spørgsmålet mellem den centrale regering og de stater, der er indstillet til at blive fornyet den 31. maj.

Tildelingen til at skabe “job” for invandrerne vil sandsynligvis også blive en akilleshæl for regeringen ved næste valg.

Den tyske arbejdsløshed i øjeblikket er på 2,7 millioner mennesker-der alle nu er blevet sendt bagerst i køen til fordel for de nye  invandrer.