TYSKLAND: Halvdele af muslimske ‘asylansøgere’, der bliver afvist forlade aldrig Tyskland … og der kan ikke gøres noget ved det

Omkring halvdelen af alle mislykkedes “asylansøgere” i Tyskland bliver på på trods af deres udvisning, og alle  er givet “asyl”, selvom landet ikke er i krig. Hertil kommer, at næsten alle “asylansøgere”, der hævder at være syrere (selv om de ikke er), eller der er “statsløs” (som i de bortkastede  id-papirer) bliver også givet tilflugt i Tyskland.

Vorstellung Pilotprojekt «Ankunftsnachweis» für Flüchtlinge

Disse kendsgerninger blev frigivet i denne uge i den tyske Forbundsdag i svar på en grundig parlamentarisk spørgsmål stillet af Ulla Jelpke, et medlem af det yderste venstre Die Linke parti.
Den tyske regering erklæring sagde, at “kendte” udvisning forhindringer er skyld i den lave udvisning sats. Dette har betydet, at 49 procent af dem, der gjorde et mislykket forsøg om asyl i 2014 og 2015 ikke forlod landet som de skulle gøre, ifølge en rapport i Die Weltnewspaper.

Muslims-germany

Det største antal afviste muslimske “asylansøgere” kommer fra Albanien og Kosovo. Disse mennesker meste rejse frivilligt, men det er de “andre” der er simpelthen nægter at forlade. Disse “andre” omfatter pakistanere, subsaharianske afrikanere og nordafrikanere.
Disse angriberne udgør mindst en del af de anslåede halv million muslimer, der har bare “forsvundet” efter at have taget op Angela Merkels tilbud om at komme til Tyskland.

invaders-male-germany

Erklæringen viste også, at Bundesamt für Migration og flygtninge (Bamf) stadig beskæftiger sig med mindst 410.000 “asyl” applikationer fra marts 2016-men at dette kontor har “formodet” at yderligere “300.000 til 400.000” muslimer i Tyskland havde ikke engang gjort nogen officiel anmodning om asyl.
Accepten på de , der har ansøgt om asyl ligger på omkring 71 procent, den tyske regering erklæring fortsatte.

_85377249_syrpassafp

Arbejdede ud efter nationalitet, acceptprocenterne er som følger: “syrere,” 100 procent; Eritreere, 99,3 procent; statsløse, 98,7 procent; og “flygtninge med ubestemt nationalitet” 97,1 procent.
Disse tal gør grin med hele asylprocessen. Det er velkendt, at falske syriske pas kan købes for så lidt som 20 € per dokument.

A Daily Mail reporter was quickly able to buy a Syrian passport, identity card, and driving licence from a fraudster in a Turkish border town

Hertil kommer, at næsten garanteret tildeling af asyl til enhver muslim , der fingerer uvidenhed om nationalitet, og til eritreere-selvom landet ikke er i krig eller endda vender uro af enhver slags, beviser, at de standarder, der anvendes til at give “tilflugt “bevidst fordrejes til lette invasion.
Endelig blev kaos i “asylsystemet” understreges af, at der i marts 2016 at antallet af asylansøgninger oversteg antallet af registreringer i den nationale database, kendt som “Easy” system. I denne måned var der 58,315 asylansøgninger, men kun 20.608 “Easy” registreringer. Det betyder, at der er en massiv fordrejning af antallet af muslimske såkaldte invandrer der faktisk er i Tyskland.

Fake Syrian passports are everywhere