Tyske borgere anerkender den “snigende folkemord”, der sker på grund af statsstøttet muslimsk invasion

Anti-islamisering AFD (Alternativ for Tyskland) Party næstforkvinde, Christina Baum, bebrejder den grønne partis politik med ubegrænset ulovlig indvandring og beskyldte dem for at begå en “snigende folkemord” mod det tyske folk. Den nuværende tilstrømning af millioner af unge, muslimske mænd til Tyskland krænker både national og europæisk lovgivning og er i direkte modstrid med 1948 Folkemord konventionen – artikel II – hvilket betyder handlinger begået med den hensigt at ødelægge, helt eller delvist, en national, etnisk, racemæssig eller religiøs gruppe.

Not yet, but within 10 years

Ikke nu, men inden for 10 år

Landet har en dyb problem med historiske skyld foreviget af medierne og fjendtlige statslige familiepolitik, som er straffe mod enhver tysk kvinde vælger at få børn – og samtidig være yderst generøs over for muslimske familier.
Snarere end at hjælpe tyske familier, er skatteydernes penge i stedet rettet mod boliger, fodring, uddanne og forberede de “kommende tyskere”, nemlig muslimske indvandrere. En enkelt uledsaget flygtning koster skatteyderne op til 10.000 € – per måned! I år Merkels regering besluttet at afsætte 97 milliarder euro for flygtninge – penge, som synes at have optrådt ud af den blå luft efter årtiers mangel på finansiering af broer, skoler, børnehaver og støtte til mødre

Where-are-the-women

Den eneste logiske konklusion for at forhindre tyske børn fra at blive født og oversvømme landet med 3 verdens indvandrere er en , folkedrab regering. Sidste år omkring 1,2 millioner illegale indvandrere ind Tyskland, omkring 900.000 af dem er unge, militære alderen muslimske mænd. På denne sats tyske mænd i alderen 18-30 vil blive i undertal i 2020.

Den Grønne parti er særlig vellykket i det sydvestlige Tyskland, hvor store dele af nogle byer er nu beboet næsten udelukkende af indvandrere som parallelsamfund har dannes i årtier. Krisen flygtning gjort situationen endnu værre, med nordafrikanske narkohandel bander nu kontrolerer gaderne, et fænomen, der toppede i masse seksuelle overgreb af hundredvis af kvinder nytårsaften i Köln.

ChCxlO9WkAA6Cl8

Førende repræsentanter Parti den grønne parti åbent prale om deres foragt og had til tyskerne, siger den tidligere rektor Tysklands Joschka Fischer de højeste mål for partiet var til “tynde ud tyskerne gennem indvandring” og at “redde verden fra tyskerne ved energisk spilde skatteydernes penge, så det aldrig når det tyske folk “.

refugeesinvaders

Ungdoms divisioner af De Grønne har vist sig at pisse på tyske flag, hærværk monumenter og udstationering det på sociale medier. Partiet åbent støtter for legalisering af pædofili: Høj profil Grønne politikere og repræsentanter for EU såsom Daniel Kohn-Bendit indrømmer at have haft seksuelle relationer med børnehave børn. Grøn fest President for tysk-israelske Venskab og Bundestags repræsentant Volker Beck blev for nylig fanget med Crystal Meth, hans forhold med unge drenge er en offentlig hemmelighed.
Partiet forsøgte også at afskaffe de offentlige skoler og sværger at fængsle folk for internet hate speech. Den anerkender ikke eksistensen af et tyske folk.
Medformand for De Grønne og medlem af Europa-Parlamentets Cem Özdemir åbent sagt til en tyrkisk avis, at citat: “Hvad vore forfædre ikke var i stand til at udrette på Gates of Vienna,vil vi  udrette med vores intellekt.”