Turkish president Recep Tayyip Erdogan

 

Erdogan og tilbagevendelse af det  Osmanniske Rige
Erdogan og tilbagevendelse af det Osmanniske Rige

Tyrkisk præsident Recep Tayyip Erdogan kaldte sidste år for “erobring” i Europa af Islam “gennem udvandring” ind i Europa og meddelte, at den “erobring er at have modet, vedholdenhed, og skarpsindighed at trodse hele verden selv på de hårdeste tider. ”

Talen, leveret i Istanbul den 30. maj 2015 på et offentligt møde fejrer 562:e årsdagen for Konstantinopels fald til det osmanniske rige muslimske hære, er netop blevet oversat til engelsk for første gang.

Tyrkisk præsident Recep Tayyip Erdogan, og hans hijab-iført kone

Oversættelsen, lavet af en tyrkisk journalist som nu bor i Washington DC, blev offentliggjort af Gatestone Institute, en jødisk neokonservative “tror tak” baseret i New York, der har specialiseret sig i anti-muslimsk propaganda til støtte for Israel.

Dette faktum til side, oversættelse af Erdogans tale er af stor betydning for alle, der ønsker at forstå Tyrkiets intentioner i Europa-og af de kritiske farer, som indrømmer, at nationen holder for fremtidens europæiske civilisation.

I talen sidste år, med deltagelse af to millioner mennesker, der jublede ham på, Erdogan spurgte “Hvad er erobring?”

“Erobringen er Hijrah [udvidelse af islam gennem udvandring, i lighed med Muhammad, grundlæggeren af islam, og hans tilhængere fra Mekka til Medina]. Erobringen er Mekka. Det er at rense Kaaba, huset Allahs på jorden, af alle ikoner. Erobringen er Jerusalem. Det er, når profeten Omar stemplet segl islam på Al-Aqsa-moskeen, vores første Qibla [retningen til ansigt, når en muslimsk beder løbet af de fem gange daglige bønner] og samtidig respekterer alle trosretninger stort ?, herunder  kristne og jøder.

“Erobringen er Al-Andalus [Muslim Spanien]. Det er at bygge den smukkeste arkitektur, litteratur og kultur i verden, såsom i Córdoba og Granada.

“Erobringen er Samarkand [en by i det nuværende Usbekistan og når en kapital på den gamle Sogdian civilisation hvis vigtigste religion var Zoroastranisme].

“Erobringen er Bukhara [også i nutidens Usbekistan. Det var en mangfoldig by med Zoroastrian, buddhistiske, jødiske og nestorianske kristne samfund]. Det er at etablere en af de største civilisationer i historien i stepperne i Centralasien.

“Erobringen er Salah al-Din al-Ayubbi [Saladin, der i 1187 invaderede Jerusalem]. Det er at hejse  islams flag i Jerusalem igen.

“Erobringen er Alp Arslan [den anden Sultan af den middelalderlige muslimske seljuk imperium, der erobrede Anatolia].

“Erobringen er at åbne dørene til Anatolien op til Wien for denne velsignede nation. Erobringen er Osman Ghazi [den første osmanniske sultan]. Det er at gøre ahorn [det osmanniske rige] mødes med den begrundelse, at ville dække tre kontinenter og syv klimaer gennem oplysning inspireret af Sheikh Edebali der sagde, “Gør mennesker lige, så at staten kan leve.”

“Erobringen er forberedelse. Erobringen er, når Sultan Murad II abdicerede tronen til sin 12-årige søn, Mehmed II. Og selvfølgelig, erobringen er Sultan Mehmed Erobreren. Det er, i en alder af 21, at omfavne Istanbul, den mest foretrukne by i verden, efter at ødelægge den tusindårige Byzans.

“Mehmed Erobreren erobrede Istanbul i 1453. Men erobringer fortsatte altid før og efter denne. De fortsatte med Sultan Selim I Grim, Sultan Suleiman den Lovgiver, Sultan Murad IV, og Sultan Abdul Hamid II

“Erobringen er at have modet, vedholdenhed, og skarpsindighed at trodse hele verden selv på de hårdeste tider.

“Erobringen er 1994 [da Erdogan blev valgt til borgmester i Istanbul]. Det er at tjene Istanbul og arven fra Sultan Mehmed Erobreren. Erobringen er at gøre Tyrkiet stå op på fode igen. ”

Publikum råbte: “Her er hæren; her er den øverstbefalende. ”

Erdogan kunne ikke have gjort sin stilling tydeligere: han søger genoprettelse af det osmanniske rige og udvidelsen af islam tilbage til grænserne nås med den muslimske invasion af Europa.

Dette omfatter hele Spanien og Portugal, og Balkanlandene, og nåede hele vejen tilbage til Wien-hvor osmannerne blev kun standset i det store slag i 1683.

Erdogans ubevogtet bemærkninger fremstillet ved et arrangement fejrer en stor europæisk nederlag i hænderne på islam-afslører hans-og Tyrkiets sande intentioner med hensyn til Europa.

Der kan ikke være nogen tvivl om, at tyrkisk optagelse i EU vil åbne grænserne til Europa for at de millioner af tyrkere, der stadig fanatisk tror på generobring af de tidligere lander i Osmannerriget-og islamiseringen af Europa.