“Syriske” Pas til 20 €

Muslimer fra hele verden køber falske syriske pas for så lidt som 20 € stykket for at fuppe  europæere til at give dem “asyl”, har en fremtrædende tysk specialist i mellemøstlige anliggender afsløret.

I et interview med AhlulBayt News Agency i Iran, Manuel Ochsenreiter, chefredaktør for det tyske månedlige nyhedsmagasin zuerst !, sagde, at falske syriske pas kunne købes i Tyrkiet, Balkan, Makedonien og Grækenland.

Manuel Ochsenreiter
Manuel Ochsenreiter

 

 

 

fake-syrian-passports

Ochsenreiter sagde, at “flygtning krise” var blevet skabt af Den Europæiske Union og den tyske regering.

Han fortsatte med at nævne de væsentligste faktorer bag den nuværende “krise”: “europæisk politisk [indblanding] i Libyen, Mellemøsten, [EU] støtte til Israel, terrorisme i Syrien, fuldstændig opløsning af Irak og krigen mod Afghanistan. ”

Ochsenreiter påpegede, at alle disse faktorer “stammer fra Vesten, ikke mellemøstlige lande, ligesom Iran. Iran har intet ansvar og er i farezonen på grund af, hvad der foregår i landet. ”

“Så vi kan sige, hvad der sker med Europa i dag er som en geopolitisk boomerang. Du smider det, og det kommer tilbage og rammer dig i hovedet. Så lige nu, Vesten kastede en boomerang på Bashar al Assad, og nu får flygtningekrisen [hoppende tilbage] mod hovedet. ”

Han sagde, at de er involveret i denne strategi risici var klar: “Der er en tilstrømning af terrorisme, kriminelle, folk der ikke er flygtninge-dem, der kommer af økonomiske årsager, der tager fordel af krisen.”

Der er mellem 1,5 og to millioner angribere hævder at være flygtninge i Tyskland i dag, men det er bare et skøn, fortsatte han. “Vi ved ikke, [hvad de nøjagtige tal er]; vores regering har mistet kontrollen. De er bare travlt med beredskabet. ”

Adspurgt om, hvordan de forskellige europæiske nationer behandlet invasionen, Ochsenreiter sagde, at “Slovakiet, Ungarn og Polen” har nægtet at tage i “flygtninge. De siger, at de ikke er ansvarlige for, hvad der var sket i Syrien og Libyen, og at de “flygtninge” bør gå til de lande, der er ansvarlige for. ”

Men Ochsenreiter påpegede, den kendsgerning, at disse landes medlemskab af Den Europæiske Union sætter dem i en vanskelig situation: “Men, problemet er, at de ikke kan rende fra deres ansvar. Disse lande er medlemmer af Den Europæiske Union; når du er medlem af en bande, og din bandeleder begår en forbrydelse, er du også ansvarlig. Du kan ikke forlade banden uden at uden at det får konsekvenser. ”

Så er der lande som Italien, Grækenland og Spanien, fortsatte han, som tilbyder indkvartering meget lav kvalitet. Det er lande, som muslimerne ikke kan lide, så de normalt krydser over i Tyskland eller Sverige, hvor deres “behandling opfylder FN-standarder.”

Men, sagde han, var der nu så mange i Tyskland, at den var blevet umuligt at give nogen flere tjenester. “Dette har intet at gøre med de mennesker eller regeringen, det er simpelthen et spørgsmål om mangel på ressourcer,” sagde han.

Adspurgt om forholdet mellem EU og Tyrkiet, Ochsenreiter sagde, at Tyrkiet ” udnytter” situationen.

“Tyrkiet har været involveret i den syriske krise siden 2011, og er en af de aggressive lande.”

Han sagde, at Tyrkiet var ved hjælp af syriske flygtninge “som politisk pres. Tyrkiet åbner sine porte til Europa fra tid til anden for at skubbe EU i forhandlinger. ”

Ochsenreiter påpegede, at hvis man lyttede til, hvad andre europæiske ledere sagde om tyrkisk præsident Recep Erdogan, så var det tydeligt, at de alle er “ked af ham.”

“De tror Tyrkiet mangler demokrati, menneskerettigheder, borgerlige rettigheder, ytringsfrihed, og pressefrihed, men stadig de forhandle med ham, fordi Erdogan presser dem med flygtningene. Flygtningene er en eller anden måde hans gidsler. ”

Han påpegede, at hvad Erdogan virkelig ønskede med visumfri EU rejse aftale var at “eksport” sin egen etniske problem-kurderne-til Europa.

“Jeg tror, at Erdogan vil bruge denne visumfri privilegium i sin krig mod [den tyrkiske] kurdiske befolkning. De er tyrkiske statsborgere, og, under visumfrit aftale, vil kurderne blive presset af Erdogan til at rejse til Europa. Vi har en masse kurdiske samfund i Europa, så flygtninge- kurdere kan allerede lokalisere steder til, hvor de kan gå. ”

Ochsenreiter sagde, at “mange mennesker kommer til Tyskland, der ikke er syrere, men kun dem, der har købt en syrisk pas i 20 til 30 euro. De kan købe syriske pas i Tyrkiet, Balkan, Makedonien og Grækenland.

“Så algeriere, libyere, saudiarabere og yemenitter er let at komme ind i navnet syrere.”

Adspurgt, hvordan terrortruslen skal håndteres, sagde han, at den vigtigste måde ville være at etablere “normale forbindelser med den juridiske syriske regering.« Så kunne EU bare sende dem de ID-numre på de “syriske” pas bliver præsenteret af “flygtninge” og spørge, om de var ægte eller ej.

“Og når den syriske regering siger, nej, ejeren eller sådan-og-sådan et pas døde i 1974, eller dette pas id er blevet brugt 42 gange,” det ville være nemt at kontrollere hvem der er en syrisk og hvem der ikke er.

“Men for at dette har vi brug for ordentlig diplomatiske kanaler og samarbejde,” sagde han.

“For det andet, ville den syriske regering kunne fortælle os: Vær forsigtig, denne ene er en kriminel, befriet af terroristerne fra et fængsel i Raqqa f.eks. De kunne fortælle os, hvem præcis disse mennesker er, og vi kunne arbejde sammen mod truslen-men dette er kun muligt, når vi begynder at samarbejde med Syrien og andre lande på samme niveau, ikke som en kolonimagt mod en koloni.

Hertil kommer, sagde han, hvis de europæiske stater var seriøs omkring slutter terrorisme, bør de forbyde alle organisationer i Europa, som er ansvarlig for at støtte terrorisme i udlandet.

“I Tyskland har vi mange organisationer samler penge angiveligt til humanitær bistand, som ender i hænderne på al-Nusra Front og ISIS og så videre. Disse organisationer er kendt for den tyske regering.

“For det andet, bør Vesten straks stoppe alle sanktioner mod lande, der kæmper mod terrorisme på jorden, som omfatter Syrien selv, Iran og Rusland.”

“For det tredje bør Vesten udgøre sanktioner mod dem, der støtter terrorisme, nemlig Tyrkiet, Saudi-Arabien, Den Persiske Golf monarkier, og selvfølgelig også Israel. Israel for eksempel behandler al-Nusra Front-krigere i sine hospitaler. ”

“Endelig er det nødvendigt, at Europa, efter at det er lykkedes at bekæmpe terrorisme i Syrien og i Irak, bør have pligt til at hjælpe med at genopbygge disse lande, fordi Europa hjulpet i deres ødelæggelse.”