Muslimske Broderskab & Hitler

Muslimske Broderskab blev grundlagt i Egypten i 1928 af en 22-årig muslim ved navn Hassan al-Banna, der beundrede Adolf Hitler ‘s had til jøderne og vedholdende skrev til Hitler at udtrykke sin beundring for Hitler, samt hans ønske om samarbejde med Hitler ‘s Nazi Party.

Haj Amin al Husseini og Adolf Hitler

Da Hitler kom til magten, hans nazister støttede al-Banna, en skolelærer, til at vokse Det Muslimske Broderskab i sin allierede i Mellemøsten; af 1938, at medlemskab af Muslimske Broderskab toppet 200.000.

Under Anden Verdenskrig, medlemmer af Det Muslimske Broderskab spioneret for Hitlers’s nazister i Mellemøsten og kæmpede for Hitler som nazistiske tropper i to specielt dannede muslimske Waffen-SS Handschar divisioner (‘Handschar ‘er tysk for krumsabel, den buede sabel anvendte af de muslimske tropper Osmannerriget).

SS Handschar Division

Ovenfor er Hit ler med Haj Amin al-Husseini, stormuftien af Jerusalem og en nær allieret af al-Banna, i Berlin, hvor han levede som Hit ler VIP gæst 1941-1945, før han sluttede al-Banna i Egypten i 1946 . MUS limnazistiske tropper i Waffen-SS Handschar divisioner bliver gennemgået af Amin el-Husseini (til højre) og af SS Reichsführer Heinrich Himmler (nedenfor).

På grund af det store antal Muslim frivillige, de Handschardivisioner var den største af Hitler s 38 Waffen-SS divisioner.

SS Handzar Division

Efter Anden Verdenskrig, den Det Muslimske Broderskab  fortsatte med at vokse, støttet denne gang af Vesten, der så det som en modvægt til truslen fra Sovjet-støttede kommunismen i Mellemøsten. Ved slutningen af 1940’erne, Mus lim Brotherhood nummereret 500.000 medlemmer.

Mens nogle af dem byggede skoler og lægeklinikker, andre fortsatte med at engagere sig i vold, herunder bombninger arsons og mord. I 1948 medlemmer af Det Muslimske Broderskab myrdede den egyptiske premierminister Mahmoud Fahmi al-Nuqrashi og deltog i invasionen af det nyligt genskabt nationen Israel.

Hamas Salute

Det Muslimske Broderskab voldelige konflikt med den egyptiske regering, der også omfattede regeringens mordet på al-Banna og to mislykkede Det Muslimske Broderskab attentatforsøg på den egyptiske præsident Gamal Abdel Nasser, til sidst førte til mange af sine ledere at blive fængslet, mens andre flygtede og etableret filialer i udlandet, for det meste i andre mellemøstlige arabiske nationer, men også iEuropa , UK og USA .

Gud velsigne Hitler

Konkludere, at det endnu ikke havde musklen til at sprede islam med magt, Det Muslimske Broderskab”officielt” givet afkald vold i 1970’erne og skiftede til mere snedige strategier beskrevet i sin hemmelige interne manifest, ” The Project”.

I 1979 vestmagterne støttedeDet Muslimske Broderskab at danne Mujahedeen hær og kæmpe den sovjetiske hær i Afghanistan.

I 1987 Mus lim Brother hætte i Israel skabte Hamas, hvis medlemmer stadig bruge nazi-hilsen (ovenfor) og læse Hitler s Mein Kampf , som Det Muslimske Broderskab omdøbte til, My Jihad,og oversat til arabisk i 1930’erne ( Mein Kampfer er fortsat den  6 bestseller i Muslim verden i dag, og en favorit blandt medlemmer af Det Muslimske Broderskab).

I 1989 Det Muslimske Broderskab Mujahedin hær skubbede den sovjetiske hær ud af Afghanistan og derefter split. En af de fraktioner blev al-Qaeda, der ledes af en Det Muslimske Broderskab-skolet i Saudi navngivet, Osama bin Laden.