500.000 muslimer “Uregistreret”

Så mange som en halv million muslimske angriberne, der kom ind Tyskland sidste år har været “tabt”, og har ikke engang registreret hos myndighederne, fordi de ved at deres falske asylansøgninger vil blive afvist, ifølge en hemmelig regeringsrapport lækket til avisen Bild.

Rapporten videre anført, at det forekommer, som om de fleste af angriberne er “henvender sig til kriminalitet og ulovlige aktiviteter” for at holde sig i live, fordi de ikke får sociale ydelser.

Germany invasion

Der Bild har,  lækket et dokument som var en foreløbig rapport fra Indenrigs- og Forbundsrepublikken Criminal kontor (BKA), der skulle placeres før den tyske kandidat onsdag den 6. April.

“Mange indvandrere ikke registrere hos myndighederne af frygt for at blive afvist,” Indenrigsministeriet del af rapporten er angivet.

Dette tal er, det fortsatte, “bliver set med bekymring, fordi uofficielle flygtninge har få muligheder for at tjene penge, og de vil enten arbejde ulovligt eller henvende sig til kriminalitet.”

Den Bild rapport blev mødt med benægtelser fra indenrigsministeren, Thomas de Maizière, der sagde, han ikke havde set det pågældende dokument, men at han kunne ikke tro, at der var 500.000 “flygtninge” gå rundt Tyskland uregistreret.

De Maiziere indrømmede, at der havde været “registrering problemer” i den sidste del af 2015, når “fordeling af flygtninge fra grænseområderne i landet tog forrang.”

Han har dog indrømmet at, mange “efter registreringer” er blevet gjort-effektivt , at et meget stort antal “asylansøgere” havde faktisk ikke blevet registreret på tidspunktet for deres ankomst i Tyskland.

Tidligere havde de tyske politichefer advaret om, at dette skete, men blev ignoreret i hastværket med at tage i så mange  som muligt.

Den Europæiske Union har i mellemtiden annonceret planer om at overtage hele Europa “koordinering” af flygtninge proces, og at nægte enkelte medlemsstater ret til at bestemme deres egen politik på dette område.

Politikken skift kommer som “EU-Tyrkiet” deal snublede på sin anden dag i drift, uden “flygtninge” overhovedet blive deporteret tilbage til Tyrkiet tirsdag, 5. april trods hundreder mere ankommer med båd på de græske øer.

Grunden til dette er, at mange muslimske angriberne hurtigt har spottet den mest oplagte fejl i EU-planen, nemlig at i stedet for at vente til at søge om asyl i Tyskland, som det tidligere var tilfældet, de nu søger om asyl straks i Grækenland.

Dette kneb tvinger den græske regering til at overveje deres anvendelse i Grækenland-og straks sætter dem ud af “deportation” loop.