MIsforståelser om muslimers voldtægt – det er vor egen skyld

Efter muslimers terroristangreb får vi at vide at drabsmændene blot “misforstod” deres religion. De misforstod Koranversenes fredelige natur, vers som “Slå dem ihjel hvor I finder dem,” “De skal myrdes eller korsfæstes eller deres hænder og deres fødder skal skæres af,” og “Halshug dem og skær hver finger af dem.”
Men misforståelserne om Islam er blot lige begyndt.
Ikke kun myrdes amerikanere og europæere af muslimske terrorister på grund af disse beklagelige misforståelser, men europæiske piger voldtages på grund af flere misforståelser.
Rektor ved Wilhelm-Diess-Gymnasium var dybt bekymret for sine kvindelige studerende. Derfor sendte han et brev til deres forældre om at de muslimske flygtninge der var placeret lige ved siden af skolen gymnastiksal “er kendetegnet ved deres egen kultur.” Nu bliver tyskerne så “kendetegnet” af deres kultur.
Pigerne får at vide de skal være iført “beskedent klædedragt” for at undgå “misforståelser.” Men voldtægt er ikke en “misforståelse.” Den eneste misforståelser er den politisk venstreorienterede korrekte forestilling om at voldtægtsudøveren kan undskyldes på baggrund af hans kultur og religion.
Koranen slår fast, “Oh profet! Sig til dine hustruer og døtre og de troendes kvinder at de skal trække deres dragter over deres legemer så de kan skille sig ud og ikke blive forulempet.”
Dermed siges vel at kvinder der ikke er iført Burka kan blive “forulempet.”
Eller som kommentaren fastslår, “Det er mere sandsynligt at på denne vis kan de genkendes (som fromme, frie kvinder) og ikke risikerer at blive skadet (ved en fejltagelser som slavepiger).”
De muslimske indvandrere der har invaderet Tyskland kunne netop “misforstå” og fejltolke disse teenagepiger der går i gymnasiet som “slavepiger.” Og ifølge islamisk lov er det netop hvad de er. Islamisk lov tillader at muslimske mænd voldtager endog gifte vantro kvinder i Dar al-Harb. Og i særlig grad uledsagede piger.
Uheldigvis er der godt gang i misforståelserne i Tyskland. Et brev om en asyllejr i Tyskland advarer om en “kultur med voldtægt og vold,” med utallige “voldtægter, seksuelle overgreb” og “tvungen prostitution.” Selvom kvinderne i lejren for de flestes vedkommende selv er muslimer, der burde være vant til at skulle undgå “misforståelser” fra en muslimsk mand ved at være iført hijab, burka, aldrig søge øjenkontakt, aldrig smile, så finder misforståelserne stadig sted.
Og det i stor skala.
Fordi der sådan set aldrig har været nogen misforståelse. Som brevet påpeger så betragter disse mænd “kvinder som underordnede og behandler uledsagede kvinder som lovligt bytte.”
Den muslimske mand har tilfældigvis en helt anden etisk kode end det samfund han lader blive offer. Men disse voldtægtsudøvere er medlemmer af et samfund, hvor voldtægt er en forbrydelse for kvinden, ikke for en mand. Den eneste misforståelse her os her i Vesten der tillader dem at begå deres kulturelt betingede forbrydelser.
Muslimske sexkrænere har netop benyttet argumentet med “misforståelse” grundet “de kulturelle forskelle” til deres forsvar.
Esmatullah Sharifi, en flygtning fra Afghanistan gentog adskillige gane australske kvinder og hævdede at han var dybt forvirret over samtykke grundet “kulturelle forskelle.” Almahde Ahmad Atagore, en muslim fra Libyen, angreb piger så unge som 13 år. Dommeren sagde til ham at han var “meget dårligt forberedt på de kulturelle forskelle.” Men det var sådan set han ofre der var dårligt forberedt på at håndtere hans “kulturelle forskelle.
De pakistanske voldtægtsudøvere der overfaldt 18 piger og kvinder hævdede at kunne voldtage en pige fordi “hun ikke er i slægt med os,” og “hun ikke er iført hovedtørklæde.” Deres Stormufti var enig og siger “For 90%’s vedkommende er det kvindernes eget ansvar.”
“Hvis man tager utildækket kød og lægger det på gaden, fortovet, i haven, i en park eller i en baggård, uden at dække det til, er det så kattens eller det utildækkede køds fejl?” spurgte Stormuftien. Svaret: “Det er det utildækkede kød der er problemet.”
Men hvis man fjerner vildkattene der dukker op i de civiliserede lande, der skraber på døren for at komme ind, ja, så går problemet væk. Hvis Stormuftien og hans voldtægtsudøvere blev fanget af en ‘dyrekontrol,’ og neutraliseret og derpå sluppet ud i den vilde natur igen som de kom fra, så skal det være sådan.
Tyskland har besluttet at lade enorme mængder af muslimske mænd komme ind i landet – de kommer fra en religion og en kultur, hvor en kvinde der ikke er iført hijab og ikke er ledsaget kan voldtages.
Det fører til “misforståelser” mellem de indvandrende og den oprindelige befolkning.
I Storbritannien har disse “misforståelser” allerede ført til at over 2000 børn er blevet ofre for de muslimske “misforståelser” ved de finere nuancer af britisk lov om pædofili.
Som Gatestone’s Soeren Kern dokumenterer, har flodbølgen af “misforståelser” nået Tyskland. En 16 årig pige blev voldtaget den 16. september af en uidentificeret “mørkhudet mand der talte gebrokkent tysk” nær en flygtningelejr. Forældre bliver bedt om ikke at lade deres børn være uden ledsagelse.
Dette er blot et tilfælde ud af en lang liste med muslimske “misforståelser” der allerede har fundet sted i Tyskland.
I løbet af sommeren omfattede nogle af de “misforståelser” fem tyrkere der forsøgte at voldtage en pige, en 14 årig dreng blev voldtaget i et badeværelse på en sportscenter, og en 7 årig pige voldtaget i en park.
Denne sidste “misforståelse” fandt sted i Parken for Fascismens Ofre, hvor den “misforstående” lokkede den lille pige væk fra hendes mor på legepladsen og ind i buskene. Det var altså en kulturforskel. Hun var på samme alder som Muhammads hustru, Aisha, – 7 år.
I Parken for Fascismens Ofre, blev den lille pige som offer for den seneste udstilling af fascismen: Islamofascismen.
Islamofascismen repræsenterer i lige mål af Merkel og de muslimske indvandrere. Mens Merkel påtvinger Europa islamisk kolonisation, så er det muslimerne der udfører det. Og måske vil der en dag være en park dedikeret til ofrene for masseinvasionen. Og måske vil den lille piges navn være nævnt der.
Hvis vi ikke altså gør noget ved alle disse “misforståelser” hvis natur vi altså hele tiden misforstår.
“Flygtningene” er for det meste migranter. De ønsker ikke at være en del af noget land, men at udnytte det, erobre det og herske over det. De er ikke bundet af nogen moral eller etisk kode som vi kan forstå.
Deres advokater taler om “menneskerettigheder” men i muslimsk kultur findes et sådant begreb ikke. Deres kultur er ren stammebaseret. Der er ingen universelle rettigheder, kun ansvar over for medlemmer af slægten. Når slægten er intakt så kan medlemmerne jagte de udenfor. Når den falder fra hinanden, som det kan ske under immigration og migration, så finder der massevoldtægter og mord sted.
Europæerne går ind for menneskerettigheder. Muslimer gør ikke. Europæerne mener kvinder er lig mænd. Det gør muslimer ikke.
Dette er den underforståede “misforståelse” dette er hvad vi skal forstå. Enten vil Europa gå under i muslimsk migration eller overgive sig til de kulturelle forskelle i et islamisk samfund hvor kvinder ikke må gå på gaderne fordi de er mænds ejendom.
Det er på højeste tid af få ryddet disse misforståelser af vejen.
Europa  kan ikke have frie kvinder, værtshuse, kirker og synagoger, tegninger, ytringsfrihed, svinepølse og øl. Eller vi kan have millioner af muslimer der er indvandret og deres småbørn.
Man kan ikke have begge dele. Ikke særlig længe. For der vil hele tiden være “misforståelser.”
Bomber vil eksplodere, kvinder vil blive voldtaget og tegnere myrdet. Og vi vil få at vide at vi skal ændre vor opførsel for at undgå mere af disse “misforståelser.” Efter hver “misforståelse” kommer vi til at miste lidt mere af vore borgerrettigheder og de invaderende vil dermed få mere magt til at diktere vor væremåde og vor levevis.
Indtil vi til sidst – for at få bugt med alle disse “misforståelser” vil være underlagt Islamisk Stat. Så forstår vi endelig – men det vil være alt for sent.
Muslimske indvandrere – misforstår ikke vore love og værdier. Det er fuldstændig ligeglade med dem. Vi misforstår deres. Derfor gør vi vort bedste for at tilpasse os deres foragt for vore værdier.
Det er på tide vi forstår denne cyklus med underkastelse og viser de invaderende at de har misforstået vor generøsitet og fredsommelighed, vor venlighed som svaghed og vor tolerance som var det overgivelse.
Så kan vi da endelig få gjort en ende på alle disse “misforståelser.”