Libyen nægter at tage de såkaldte flygninge tilbage

Den libyske præsident Fayez al-Sarraj har nægtet at tage tilbage nogen af angriberne, som har passeret Middelhavet til Europa, siger, at de er EU problem.

Taler i en vidtrækkende interview med Die Presse avis i Tyskland, Al-Sarraj var stejlt, at angriberne hvoraf de fleste kommer fra den libyske kyst, “kan ikke leve med os.”

invasion-båd-libyen

Spurgte, om Libyen var villig til at engagere sig i en aftale svarende til den, slog mellem EU og Tyrkiet om tilbagelevering af angriberne, som havde noget håb om at kvalificere for “asyl”, Al-Sarraj var stejlt:

Nej, Libyen vil ikke acceptere indvandrere, som bliver sendt tilbage. Situationen for indvandrere, der kommer fra syd til os er helt anderledes end i Tyrkiet. Dette kan ikke let sammenlignes. EU skal finde måder, hvorpå de sender tilbage indvandrere til deres hjemlande. De kan ikke bo hos os.

I henhold til EU og FN, titusinder af ikke-hvide-meste Afrika syd for Sahara, men også tusindvis af nordafrikanere-har krydset Middelhavet fra Libyen til Italien i år allerede.

Massen invasion er åbenlyst organiseret af menneskehandlere og smuglere på den libyske kyst, hjulpet af den næsten totale ikke-eksistensen af enhver regering i landet-takket være den militære intervention fra Frankrig, Storbritannien, og USA mod den tidligere Gaddafi regeringen.

Det er ikke kun Libyen, der nægter at tage tilbage angribere. Ifølge en tidligere rapport i Die Welt avis , har ikke mindre end 17 ikke blanke lande nægtede at tage tilbage deres statsborgere, der har invaderet Tyskland.

Die Welt sagde, at de værste syndere i denne henseende var i Nord- og Vestafrika og i det indiske subkontinent.

De afviste “asylansøgere” i Tyskland alene udgør nu “hundredtusinder” af individer, Die Welt fortsatte, udgør et stort problem for denne tilstand. Dette tal er sandsynligvis endnu større, når alle de andre berørte EU-lande er inkluderet.

I 2015, kun 21.000 af de “asylansøgere” 200.000 hvis ansøgninger blev afvist forlod landet, hvilket betyder 179.000 forblive i Tyskland som såkaldte “tolereres” mennesker.

Med over 1,5 millioner ikke-hvide at have passeret Tyskland i 2015-på opfordring af Angela Merkel-dette tal forventes at stige yderligere.

Tyske embedsmænd har indrømmet, at omkring 70 procent af angriberne ankommer uden officiel dokumentation-gør det meget vanskeligt at selv lave en nøjagtig bestemmelse af deres oprindelse.

Stater som Pakistan, Algeriet og Tunesien simpelthen nægte at samarbejde med tyske myndigheder, på trods af at være forpligtet af folkeretten til at overholde.

Pakistan er særlig problematisk. I 2014 var der kun to udvisninger til landet trods 580 mennesker, der har deres ansøgninger afvist.

I 2013 533 pakistanere havde deres asylansøgninger afvist, men kun tre af dem blev sendt hjem.

Tunesere-som udgør 4 procent af “asylansøgere” i Tyskland, er ansvarlige for en fjerdedel af alle de invader forbrydelser, og næsten aldrig har deres “asylansøgninger” givet.

* Nyeste rapporter fra Tyrkiet viser, at “EU-Tyrkiet deal” i form af hvilken landet accepteret tilbagetagelsen angriberne er nu også så godt som død. En tyrkisk avis rapporterede, at en højtstående embedsmand havde erkendt, at der var “ingen chance” af en aftale, der er indgået om visumfri indrejse for tyrkere i EU, og at en meddelelse fra den tyrkiske regering slutter “deal” var nært forestående.