Labour byrådsmedlem Aysegul Gurbuz hun kaldte Hitlers den største mand i historien

 

 

Aysegul Gurbuz
Aysegul Gurbuz

 

Labour byrådsmedlem,  har på facebook og tvitter,  kaldt Hitlers den største mand i historien ‘den nyeste antisemitisk skandale at ramme Corbyn parti
En række anti-semitiske tweets blev lagt ud på Aysegul Gurbuz profil mellem 2011 og 2014
En af tweets fra hendes konto i 2013 sagde “jøderne er så magtfulde i USA er det ulækkert ‘

 

 

 

 

 

Disse indlæg blev fundet af kampagnen mod antisemitisme
Luton byrådsmedlem nægtet tweets og sagde hendes søster kan have bogført dem
For flere af de seneste Labour nyheder besøget En Labour byrådsmedlem er blevet suspenderet for chokerende offensive antisemitiske tweets, kan Den Mail on Sunday afsløre.
Opdagelsen af ​​Aysegul Gürbüz s modbydelige kommentarer er den seneste i en række anti-semitiske skandaler at ramme Labour.
Den 20-årige studerende angiveligt har kaldt Adolf Hitler den “største mand i historien”, og sagde, at hun håbede, at Iran ville bruge atomvåben til “fjerne Israel fra landkortet«.
Miss Gurbuz, der er muslim, blev Luton yngste byrådsmedlem, da hun blev valgt til High Town ward sidste år.
Men i aftes Miss Gurbuz blev suspenderet efter kampagnen mod antisemitisme fundet en række foruroligende indlæg på sin Twitter-konto 2011-2014.
Et tweet, skrevet i januar 2013 sagde: “Jøderne er så magtfulde i USA er det ulækkert.«
En anden stilling, i oktober 2012, sagde: “Ed Miliband er jødisk. Han vil aldrig blive premierminister i Storbritannien. «Og Adolf Hitler blev rost som” største mand i historien “i en tweet i oktober 2011.
Miss Gurbuz aftes nægtede hun havde skrevet tweets og hævdede hendes søster kan have bogført dem.
En Labour talsmand sagde: “byrådsmedlem Gurbuz er blevet suspenderet fra Labour afventer en undersøgelse.«
Suspensionen er den seneste antisemitisme udgydelse inden Labour rækker. Labour peer Baronesse Royall fører allerede en forespørgsel efter Oxford University Labour Club medformand resigneret, hævder en “stor del” af dens medlemmer havde »en form for problem med jøder ‘.
I de seneste uger har Labour to gange suspenderet næstformanden for sin Woking filial, Vicki Byrne, for udstationering antisemitiske tweets, og suspenderet byrådsmedlem Khadim Hussain, tidligere overborgmester Bradford, for at dele en Facebook-indlæg, der sagde: ‘Din skole uddannelsessystem kun fortæller dig om Anne Frank og de seks millioner zionister, der blev dræbt af Hitler. «

 

 

Unknown-6.png

 

 

 

Louise Ellman, en af ​​Labours mest højtstående jødiske parlamentsmedlemmer, hævdede i sidste uge der ikke havde været nok gjort for at tackle partiets antisemitisme problem.
Labours London borgmesterkandidat kandidat, Sadiq Khan, sagde antisemitisme var en skamplet på Labour “i en tale onsdag og opfordrede hr Corbyn til at handle.
Den Labour-leder svarede, at han straks ville undersøge »enhver form for antisemitisme”, og det ville være ‘slået ned på’.

 

 

 

 
Miss Gurbuz er i hendes sidste år på Warwick University, hvor hun også er arrangør for den studerende union Venner i Palæstina samfund.
Hun fortalte kampagnen mod antisemitisme: “Det var en fælles konto, jeg havde med min søster, så jeg ved ikke, om hun er gået ud og tweeted det, men jeg er helt rystet lige nu.
“Hvor jeg bor, vi har fået meget god samhørighed med det jødiske samfund … Jeg er helt chokeret.”
Miss Gurbuz svarede ikke på vores opkald om en kommentar i aftes. Jonathan Sacerdoti, fra kampagnen mod antisemitisme, sagde: »Disse tweets er anti-semitisk. De vises på Aysegul Gurbuz personlige konto, og der ikke er noget forsvar for det.

‘Anti-semitisme er stigende i Europa og Storbritannien, og de regelmæssige antisemitiske tweets og udtalelser stammer fra Labour har undladt at fremkalde nogen meningsfuld respons fra Jeremy Corbyn. Hvor mange flere sager skal vi se, før Labour griber ind? ”
Trevor Holden, administrerende direktør for Luton Borough Council, sagde: “Dette vil blive nævnt som en hastesag til rådets uafhængige standarder udvalg til at tillade en fuldstændig undersøgelse skal finde sted.
»Rådet forventer, at de højeste standarder for byrådsmedlemmer og vil ikke acceptere nogen adfærd, som kunne underminere samfundets sammenhængskraft.”