Kvinden blaffede Gennem Mellemøsten for at bevise muslimer er fredelige. Blev voldtaget og myrdet i stedet.

Hvor naiv har man lov til at være ?
Hvor naiv har man lov til at være ?

Vi fra Df får en dårlig omtale, når vi siger muslimer og islam ikke er fredelige ideologier. Zenia Stanpe og venligboerne vil hævde at det er de.  og desværre, en ung kvinde har mistet  livet på den værste tænkelige måde.

Her er en chokerende og trist historie, der bør deles overalt for at få det ud. En italiensk kvinde, der blev blaffer fra Italien til Israel for at fremme verdensfreden blev voldtaget og myrdet af muslimer i Tyrkiet.

Den nøgne krop af Giuseppina Pasqualino di Marineo, 33, kendt som Pippa Bacca, blev fundet i buske nær den nordlige by Gebze

Selv om en officiel dødsårsag ikke er givet, de lokale tyrkiske myndigheder sagde Ms Bacca var blevet voldtaget og kvalt.

Drabet har vakt bred offentlig vrede og sorg i Tyrkiet og Italien. Stadig, hvad Ms Bacca ville have ønsket, hendes familie og venner sagde, var hendes budskab om fred til at leve på.

“Hun tænkte, at i verden var der flere positive end negative mennesker, og at det var ret til at være tillidsfuld,” sagde Rosalia Pasqualino, en søster til Ms Bacca, hvis rigtige navn var Giuseppina Pasqualino di Marineo. “Tillid er en meget menneskelige faktor, og hun troede, at for at forstå folk, du havde at lære dem at kende.”

Lørdag kunstnerens venner, familie og tilhængere vil ære hendes minde og hendes quixotic søgen i en kort procession fra Pasqualino familiens hjem her til en romersk-katolsk kirke i nærheden.

Et kor  som Ms Bacca grundlagde vil udføre ved begravelsen Mæsse (de ikke synger meget godt, hendes søster sagde kærligt, men de er altid ganske underholdende), og alle er blevet bedt om at bære eller bære noget grønt, kunstnerens yndlingsfarve.

 

“Familien ønskede at huske hende på en glædelig måde,” siger Silvia Moro, 37, den kunstner, der er fastsat med Ms. Bacca på turen, faktureret som “Brides på Tour”, på marts 8. Hun sagde, at hun sidst så hende ven den 19. marts i Istanbul, hvor de to delt op og blev enige om at slutte hinanden i Beirut.

Forestillingen stykke, en tur gennem næsten et dusin lande på Balkan og i Mellemøsten, mange af dem hærget af krig for nylig, skulle understrege, at “ved at overvinde forskelle og sænke niveauet af konflikt,” individer og kulturer kunne komme sammen Ms Moro sagde i et telefoninterview. “Møde folk var nøglen.”

Ms Bacca tur blev forkortet nær landsbyen Gebze, omkring 40 miles sydøst for Istanbul. En arbejdsløs mand, Murat Karatas, 38, har tilstået at have dræbt hende kort efter plukningen hende op den 31. marts, har myndighederne sagt.

Accept rides med fremmede var afgørende for kunsten ydeevne succes, sagde Ms Moro. Kunstnerne erklæring på deres hjemmeside, bridesontour.fotoup.net, siger, “blaffe er at vælge at have tro på andre mennesker, og mennesket, som en lille gud, belønner dem, der har tro på ham.”

Ms Moro forklarede: “Det er en dårlig måde at rejse, og vi ønskede at understrege, at man ikke kan skabe kærlighed mellem mennesker, hvis du er gennemhullet i business class. Du kan ikke gå til, sige, Mauritius, og spise pasta. Du vil ikke forstå folk, før du bryde brød med dem, fordi det er i de små forskelligheder, som du finder ligheder. ”

Efter rapporter om Ms Bacca død rundsendt, Ms Bacca familiemedlemmer og italiensk og tyrkisk embedsmænd straks understreges, at drabet havde været en grusom handling.