Kalashnikov kugler fundet af politiets i Paris moské

Politiet opdage “kugler, islamistisk propaganda ” i raid efter lukningen af moské i Lagny-sur-Seine, uden for Paris, i kølvandet på Paris terrorangreb

the Mosque of Lagny-sur-Marne

moskeen i Lagny-sur-Seine

Kalashnikov ammunition og islamistiske propaganda videoer blev beslaglagt af franske politi i raids søndag efter lukke en moské i Paris forstæder, i henhold til de franske myndigheder.
Knyttet til traditionalistiske Salafist gren af islam, bøn hal i Lagny-sur-Marne, omkring 18 miles øst for hovedstaden, blev lukket ned sidste onsdag efter en større politiaktion.

Inside the Mosque of Lagny-sur-Marne

Inde fra Moskeen

Under razziaer i tilknytning til moskeen, politiet fundet “7.62mm ammunition til en Kalashnikov riffel og propaganda videoer” for Islamiske Stat Irak og Levanten (Isil), i henhold til præfekten, den højeste  repræsentant for Seine-og-Marne afdeling.
Placeringerne af razziaer blev ikke offentliggjort.

Jean-Paul Michel, the mayor of Lagny-sur-Marne, an eastern Paris suburb, speaks to the press on December 2, 2015 outside the city Mosque which has been recently closed

Jean-Paul Michel, borgmesteren i Lagny-sur-Marne, en østlig forstad til Paris, taler til pressen den 2. december 2015 uden for byen moske, som for nylig er blevet lukket

 

En revolver og jihad dokumenter var allerede blevet fundet under søgninger af boliger for moskeen ledere, Bernard Cazeneuve, indenrigsministeren, havde sagt i sidste uge.
Operationen resulterede i 22 rejseforbud og ni hus anholdelser for “radikaliserede individer”.
Politiet fandt også optagelser af religiøse chants “glorificere martyrer jihad knyttet til terrororganisationen Jabhat al-Nusra”, den syriske gren af al-Qaeda.

 

the Mosque of Lagny-sur-Marne, an eastern Paris suburb

Moskeen i Lagny-sur-Seine

 

Optagelserne blev fundet blandt et væld af undervisningsmateriale for unge i en sort madrassa er en religiøs skole. Politi fjernet en harddisk og 10 computere.
“Ingen anmodning blev lavet til at åbne en privat skole,” staten præfekturet sagde i sin erklæring.
Mohammed Ramdane, formand for den lokale muslimske forening i Lagny, havde kritiseret lukningen af bøn hall på det tidspunkt, sagde: “. Intet er blevet fundet i moskeen Intet er skjult, vi ikke skjule noget.

Mohammed Ramdane, the president of the Lagny-sur-Marne Mosque association, speaks to the press on December 2, 2015 outside the mosque in Lagny-sur-Marne, in the eastern suburbs of Paris

Mohammed Ramdane

Imamer på moskeen gennemfører nu bønner på en nærliggende sports banen.
Pierre Tebaldini, den lokale midtsøgende borgmester, spillet ned opdagelser, siger, at intet blev fundet i moskeen selv at knytte den til radikal islam.
“Hvorfor al denne ballade? Er der en sammenhæng til de regionale valg (i Frankrig) ?,” spurgte han og sagde, at politiet fandt lidt mere end en gammel pistol og nogle “bøn messen i arabisk for børn”.
“Måske ønsker de at berolige den franske, men de er miskreditere regeringens handling, frem for alt blandt muslimer,” sagde han.