I hælene på den Muslimske voldtægt epidemi i Tyskland, nu Angela Merkel har besluttet at tillade, at tyske borgere til at blive voldtaget økonomisk af illegale fremmede Muslimer

Den tyske Kansler, Angela Merkel, er regerende koalition har annonceret en ny fast-track-Muslimske “integration” reformer torsdag, der vil fjerne arbejdstager-beskyttelse fra Eu og tyske borgere, så Muslimske indvandrere kan konkurrere med dem om jobs.

merkel-cardboard_3461767b

Dette ville kun blive et problem for de tyske arbejdere, hvis alle de Muslimske gratister faktisk ønskede at finde arbejde i stedet for at leve af velfærdssystemet.

Merkel-Migrant-Selfies

Udkastet ville ophæve en lov for at forhindre virksomheder fra at ansætte ikke-EU-borgere, medmindre der er ingen EU-borger er villig til eller ikke er kvalificeret til at tage jobbet. Den nye lovgivning tillader, at disse virksomheder også ansætte flygtninge.Med mere end en million verserende asylansøgninger, Merkel håber, at den nye forordning vil åbne op for mindst 100.000 jobmuligheder for flygtninge. EU-borger beskyttelse ville være tilbage i kraft i tre år.

invadersmalegermany-vi

Ifølge den tyske kansler, Angela Merkel, den mål af Tyskland ‘ s første nogensinde integration loven er at gøre det lettere for Muslimske økonomiske migranter og asylansøgere for at få adgang til det tyske arbejdsmarked, med den regering lovende 100.000 nye “arbejdsforhold”, ventes at omfatte lav-er betalt workfare job.En lov, der forpligter arbejdsgiverne til at give fortrinsret til tyskere eller EU-job ansøgere over asylansøgere vil være suspenderet i tre år.

fluechtling-merkel

Vice-kansler, Sigmar Gabriel, har beskrevet den aftale, som er et historisk skridt, og sagde at han var overbevist om, at “om et par år, vil loven  blive set som en milepæl for vores udlændingelovgivning”.Mere end 476,000 asylansøgninger blev registreret i Tyskland i 2015, med embedsmænd at sætte det samlede antal ankomster på over en million.

Den nye integration foranstaltninger, som også omfatter obligatoriske klasser på tysk sprog og kultur for migranter, og “en-euro-job” — hvor flygtninge kan arbejde for en lav løn mellem $1.13 og $2.80 — uden at det påvirker deres velfærd støtte status. Undladelse af at gennemføre i sprog og kultur klasser vil resultere i nedskæringer i velfærd.Merkel sagde, at de reformer, der er delvis på grund af en voksende bekymring over hjemmedyrket terrorisme i Europa, og Vice-Kansler Sigmar Gabriel sagde, at den nye lovgivning vil gå ind i historien som en “milepæl for vores udlændingelovgivning.”