I FINLAND, har forældrer ikke noget imod at deres unge døtre hænger med muslimske mænd, der er to og tre gange deres alder

Billeder er dukket på det finske imageboard ylilauta af voksne muslimske indvandrere og deres preteen hvide veninder poserer på Instagram og Facebook i den finske by Saarijärvi. Mændene i arabisk muslimsk herkomst i deres 20’s-40’erne ses udgør med de unge piger med billedtekster som “Beautiful” “Min baby” og “Jeg elsker dig.« Og forældrene til disse piger er ikke bekymret

Screen-Shot-2016-04-14-at-3.44.39-PM-448x600

Da man kontakte familierne til nogle af pigerne, fik vi at vide, “de er bare venner, det er normalt for voksne fyre at kalde unge piger smukke og fortælle dem, de elsker dem.” Det er klart, i Finland, som det er i vest, dette er ikke normal adfærd.

Screen-Shot-2016-04-14-at-3.47.41-PM

I en anden samtale med en mor til et af børnene blev der sagt “Det er temmelig normalt for voksne mænd til at være hænge ud med 13 [årige] piger.” En anden forælder sagde at hendes pige blev overvåget af voksne.
Ifølge mvlehti.net en af pigernes mødre arbejder på en vandrerhjem. Hendes pige er 10, forældrene forsøger at lære sine børn til at være mere multikulturelt og acceptere.

Sieppaa-1024x891

Dette er ikke den første forekomst af pædofili blandt flygtninge. Teenagedrenge bliver voldtaget i Calais Jungle, har nødhjælpsarbejdere hævdet, midt i bekymring over manglen på foranstaltninger til beskyttelse af børn på plads i flygtningelejren – og risikoen for misbrug står tusinder af fordrevne børn på tværs af kontinentet.

fac7afad8c3e2a012d9b95bf1ca7b4c7

Medicinske frivillige hjælper so arbejder fra en lejr uden for den franske by fortalte The Independent de har behandlet syv drenge i alderen mellem 14 og 16 i de seneste seks måneder. som hævdede at være blevet voldtaget. De havde alle skader i overensstemmelse med disse udtalelser.

1-1024x520

En anden dreng blev angiveligt brutalt voldtaget i det sydvestlige Wien af en 20-årig flygtning i omklædningsrum ved en swimmingpool. Da man fulgte billederne for at finde pigerne og advarede deres forældre, men blev mødt med mødre og ældre søstre som  fortæller , at denne adfærd er normal. Hvorfor er de så bekymret for at sige det som det er?

Asylum seekers in Finland with preteen girls 4

Det er som svenskere og finner vil hellere ikke tale om dette emne, men siger, de er bare uskyldige flygtninge, der kommer fra en voldelig og krigshærgede land, de ikke ved, hvordan de skal opføre sig i vores lande.

 

Asylum seekers in Finland with preteen girls 7

I dag står Europa over for den største flygtningekrise siden anden verdenskrig. Sverige alene tog i næsten 163.000 flygtninge i 2015, i henhold til landets migration service.

7amZjk9

Flygtninge har været årsag til mange problemer i Europa i de seneste måneder. Massevoldtægter i Köln, voldtægter af hjælpearbejdere i flygtningelejre og massevoldtægt af en 12-årig dreng er blot et par ting.
Sverige alene oplevede 77% af det ‘s voldtægter engagerede af det er 2% muslimske befolkning. Finland tager kun 750 om året, og er allerede erfaring problemer. Hvornår vil Europa åbne øjnene?

Asylum seekers in Finland with preteen girls 8