Europas befolkninger er blevet forført

Danmark 2040
Danmark 2040

Europas befolkning er havnet i en slem suppedas, som vi får svært ved af komme op af igen. Horder af velfærdsryttere fra Mellemøsten og Afrika invaderer kontinentet og ødelægger den sammenhængskraft, som har udgjort Europa indtil EU blev opfundet.

Demokratiet er nu sat ud af kraft, Europa synker i knæ og det hele er EU’s skyld. Dette ustyrlige monster er så djævelsk indrettet, at enhver beslutning kan træffes af magthaverne og føres ud i livet uden nogen form for ansvarlighed. Alle politikere kan henvise til den ene eller anden EU-forordning og derved undgå at skulle stå til regnskab overfor egne vælgere.

Sådan er det i alle de europæiske lande. Skulle lokummet en sjælden gang begynde at brænde, står et umådeligt bureaukrati parat til at obstruere enhver rimelighed. Som vælger, har jeg derfor ikke længere den fjerneste indflydelse på, hvordan mit eget liv skal forløbe på det overordnede plan. Vi var aldrig endt i denne situation, hvis nationalstaternes grænser havde været opretholdt.

Alle EU-liderlige politikere fabler om de mange fordele Danmark har ud af alt det, som med trylleordet ”fælles” skal legitimere de utallige EU-overgreb på demokratiske værdier: Samhandel, regler, konventioner, indre marked, flygtningepolitik, politisamarbejde osv.  Alt handler om ”fælles” løsninger. Intet kan det enkelte land selv klare mere.

Hvilket sludder! Hvordan har Danmark som 1000-års rige så kunnet eksistere indtil 1972, hvor den skæbnesvangre EF-indmeldelse fandt sted? Hvordan kunne Mærsk, ØK, dansk baconeksport og tusindvis af andre virksomheder opnå så stor international succes i en tid uden EU? Må jeg afslutningsvis bekende: Jeg forbander EU og al dets væsen. Og det er jeg ikke ene om.