Tyskland har rapporteret om mindst 369 sager mod muslimer

Tysk politi har bekræftet, at de har modtaget mindst 369 rapporter om islamistisk terrorist ekstremisme siden den falske flygtninge invasion startede i 2015.

Derudover har en CDU parlamentariker indrømmede, at 60 procent af alle de seneste “ankomster” i Tyskland ikke engang har pas.

Af de 369 indberettede ekstremisme tilfælde er omkring 40 blevet anset for at være alvorlige nok, at efterforskningshold er blevet tildelt til dem, oplyser politiet.

Muslims germany

Ifølge en rapport fra Neue Osnabrücker Zeitung (NOZ), er antallet af rapporter og undersøgelser støt stigende: i februar i år, var der mere end 250 rapporter og 22 undersøgelser blev lanceret.

Den BKA advarede om, at terrortruslen i Tyskland og Europa er fortsat høj: “Flere angreb fra islamistiske terrorceller kan ikke udelukkes,” siger deres erklæring.

De 369 bekræftede tilfælde alle vedrører “infiltration af medlemmer eller tilhængere af terrororganisationer såsom Daesh (ISIS) siden begyndelsen af krisen flygtning,” sagde BKA.

Krisen er blevet forværret af, at mindst 60 procent af de senere angribere, der har indgået Tyskland har ingen pas.

Der er derfor ingen mulighed for korrekt at identificere, hvem de er, eller hvor de kommer fra, indrømmede tysk parlamentarisk interiør ekspert, Wolfgang Bosbach, et medlem af Angela Merkels Kristelige Demokratiske Union (CDU).

“Skal tages meget, meget alvorligt Risikoen,” Bosbach fortalte rapporten.

I sidste måned udstedte italienske efterretningstjenester en advarsel om, at islamister planlagde en række angreb på europæiske ferierende på strande i Italien, Frankrig og Spanien.

De sagde at terrorister “havde  konkrete planer om at  betjene turister med drikkevarer og snacks eller  strand tilbehør og T-shirts.”

Planerne indebærer brug af automatiske våben på overfyldte havnefronter, selvmordsbomber og eksplosive anordninger begravet i sand under liggestole.

De strande, som efterretningstjenesterne høvdinge siger definitivt målrettet omfatter resorts i det sydlige Frankrig, Costa del Sol i Spanien, og begge kyster i Italien.

Truslen kommer fra Boko Haram, terrorgruppen fra Nigeria, som har allieret sig med Isis og samarbejder med ledelsen på et højt niveau.

De italienske myndigheder advarede om, at terroristerne afrikanere hævder at være flygtninge, der i øjeblikket invaderer Italien med båd. Når landede, de skjule deres loyalitet over for Boko Haram, og vente på at blive aktiveret for de planlagte terrorangreb.

Afghan Hakim Nasiri posing with an M-16 semi-automatic rifle

 Hakim Nasiri med en M-16 semi-automatic rifle.

En afghansk terrorist blev for nylig anholdt i Italien på mistanke om at planlægge terrorangreb turnerede Storbritannien på falske dokumenter, er det blevet afsløret.

Hakim Nasiri, 23, blev beskrevet som en “menneskelig bombe”, da han blev anholdt i Bari, det sydlige Italien. Han blev tilbageholdt på et hjem for asylansøgere og blev afholdt på mistanke om terrorvirksomhed.

Italienske politi fundet et billede på sin telefon af Nasiri svingede en M16 riffel i, hvad det blev hævdet, var en britisk supermarked.

Det blev rapporteret onsdag aften, at han havde brugt falske identifikation at turnere England, mens du stadig angiveligt bor i vandrerhjemmet i Italien, der hævder at være en restaurant manager fra Birmingham, og også en studerende i byen.

På sin Facebook-side lagde han billeder af sig selv i Paris, Milano og London poserer udenfor Buckingham Palace og Shard. Billederne hæve mistanke om, at Nasiri konspirerede at gennemføre en Paris-stil angreb.