Isis Bøddel går rundt i Belgien

Det er det blevet afsløret. “såkaldt invandrer” der er kommet med ind i Europa, er en kendt ISIS  terrorist gå på gaderne i Belgien efter at være blevet sat fri af en domstol og afventer verserende strafudmåling.

Den belgiske Het Laaste Nieuws (HLN) avis rapporterede, at Iliass Khayari, en islamist, der har kæmpet for ISIS i Syrien, blev arresteret på hans tilbagevenden til Belgien.

isis-public-beheading-shooting-execution-in-syria

Khayari (25), blev hemmeligt optaget gennem en efterretningstjeneste aflyttet telefonsamtale prale om “flå hovedet” af en “fjende af Allah” i Syrien, rapporterede HLN.

“Han var en kætter,” Khayari, der er belgisk statsborger, sagde om sit offer. “En fjende af Allah. Derfor skar jeg hovedet at ham. ”

Khayari blev født i Bruxelles, barn af lovlige indvandrere. I december 2012 forlod han for Syrien, efter at være blevet rekrutteret af islamistiske Shariah4Belgium organisationen.

Khayari kæmpede med ISIS i seks måneder, men blev såret efter at være blevet ramt af en kugle, fik ham til at lide en pneumothorax og en brækket overarm. Han vendte tilbage til Belgien i juni 2013 til at drage fordel af europæisk lægebehandling som, han er berettiget til som en belgisk borger

Hans ophold i Syrien var længe nok til at engagere sig i mindst én af de formålsløse overgreb, at de USA-støttede “oprørere” der er blevet berømt for.

I et 3 maj 2013 telefonopkald til en ven derhjemme, der blev aflyttet af politiet, pralede han for at deltage i den halshugning af mindst én offer.

“Jeg sværger, jeg gjorde,” sagde han, ifølge en afskrift opnået ved HLN: “Vi skar hans hoved af!”

Da han vendte tilbage til Belgien, blev Khayari anholdt, og sigtet for medlemskab af en terrororganisation. I sidste uge blev han endelig dømt til fem års fængsel, halvdelen af det suspenderede på den utrolige betingelse, at han “aldrig gå i krig igen.”

Dommeren afviste også den offentlige anklagers anbringende at tilbageholde Khayari på stedet, og beordrede hans løsladelse indtil appelsagen er afsluttet, hvilket betyder flere flere måneder på minimum.

En separat undersøgelse er blevet åbnet i halshugning, men som af i skrivende stund, er der ingen tegn på, at det rent faktisk vil komme til en retsforfølgelse.

Khayari insisterer på, at han blev misforstået. Selvom han klart i telefonopkaldet, at han udførte halshugning selv, fortalte han retten, at han kun havde været vidne til det på et offentligt sted.

Der er ikke megen grund til at tro sin version, da han insisterede også, at han aldrig havde deltaget i nogen kamp. Men i en anden tappet opkald, diskuterede han i detaljer en kamp, der beskriver, hvordan hans enhed omringet “fjenden”, og hvordan en kammerat døde.

Han hævdede også, at han ikke var blevet “radikaliseret,” – men en stor mængde af islamistiske indhold blev fundet. Hans undskyldning for det er indholdet skal være sat på telefonen ved “en syrisk mand” fra hvem han hævder, at han har købt enheden.

Men noget af det indhold, indeholdt en tekst på fransk, med titlen “Hvorfor jeg støtter Fouad Belkacem” -en henvisning til den fængslede Shariah4Belgium grundlægger. Der er ikke meget chance for, at en syrisk, i Syrien, ville have et dokument som det på sin mobiltelefon, anklagere påpegede.
Der er endda tapede samtaler, hvor Khayari gør det klart, hvordan han parat til at undgå de belgiske myndigheder efter hans eventuelle tilbagevenden til Europa.

“Jeg vil ikke blive sendt i fængsel så længe alle vidner, at jeg kun har tilsluttet sig Den Frie Syriske Hær,” sagde han engang fortalte en ven henvisning til de angiveligt moderate oprørere.