Døde børn Billeder: et studie i europæiske dobbeltmoral

Forskellen i mediedækning givet til billederne af den tragiske strand drukning af en syrisk dreng og den israelske mord på fire børn på en strand i Gaza i 2014 tjener som et perfekt eksempel på den kontrollerede mediers dobbeltmoral med hensyn til europæerne og jøder.

Ismail-Bakr-main

Mens medierne har fokuseret på at fremme billedet af druknede fem-årige, søn af potentielle illegale indvandrere fra Syrien hvis død var skyld i hans uansvarlige forældre, har billederne af de myrdede palæstinensiske børn reelt blevet mørklagt fra offentlig viden.

Medierne censur anvendes på de israelske mord har været så fuldstændig, at næppe nogen selv kender navnene på de døde palæstinensiske børn-i modsætning til den nyligt druknede Aylan Kurdi, hvis navn og familiesituation er blevet spredt vidt og bredt.

Ismail, Ahed, Zakaria, og Mohammed Bakr var fire fætre (alderen mellem 9 og 11), der legede gemmeleg på en strand i Gaza lige før 04:00 den 16. juli 2014.

Den fandt sted på højden af dette års jødiske israelske angreb på Gaza, som de kontrollerede medier allerede havde spundet som en “forsvar” mod “palæstinensiske raketter.”

(I virkeligheden, de “palæstinensiske raketter” var hjemmelavede stålrør fyldt med rå drivmidler, som næppe nogensinde ramt noget, i modsætning til Israels USA-finansieret og leveret avancerede missiler, jetfly, og kamphelikoptere , men læsere af de kontrollerede medier var også rutinemæssigt afvist disse fakta så godt.)

Det israelske angreb på Gaza By strand, som resulterede i de fire drenge dødsfald startede på 4:00, lige foran Al-Deira hotel, som blev brugt som en base af mange journalister, der dækker den igangværende angreb, som Israel mod Gaza.

Som følge heraf blev den tragedie fanget på film af snesevis af fotografer, der også fungerede som øjenvidner-men på trods af dette, dækningen givet på begivenhederne var minimal.

Den første israelske raketangreb på stranden ramte Gaza By havn væg, og som røgen ryddet, kunne de fire børn ses kører langs væggen og ind på stranden i et forsøg på at krydse den korte afstand til sikkerheden af hotellet.

Da børnene vinkede og råbte på ser journalister, en anden raket ramte stranden, dens formål er blevet klart justeret til at målrette de flygtende overlevende, selvom det var tydeligt, at de var børn.

På få sekunder, de fire fætre var døde. Fotografierne af denne mord dukkede kortvarigt i nogle medier, men de fleste af dem var alt for travlt fremme pro-israelske propaganda til at give nogen seriøs sendetid eller dækning til hændelsen.

Ismail-Bakr-04Ismail-Bakr-05

Men den nyere tragedie-den for drukning af Aylan Kurdi-der fandt sted efter hans vordende illegale indvandrede forældre uansvarligt sætte ham på en overfyldt jolle i Middelhavet, har fået omfattende verdensomspændende dækning af den samme medie-alle med den hensigt at ændre den offentlige politik i den igangværende invasion.

De dobbelte standarder er klar på en række niveauer:

-den Mediernes fremme af billedet af druknede syriske barn tydeligt bliver gjort for at moralsk retfærdiggøre invasionen af Europa ved tredje verdens sværme, selvom de faktiske forhold viser tydeligt, at langt de fleste ikke engang betegnes som “flygtninge . ”

– For det andet mediernes manglende forfremmelse af billederne af de myrdede palæstinensiske børn viser tydeligt deres skævhed i at fremme og beskytte Israel;

– For det tredje medierne hele tiden undlader at gøre opmærksom på, at jeg srael nægter nogen, men racistisk definerede jøder i deres land , mens de jødiske aktivister i Europa og Amerika løbende kræve, at europæerne absorbere alle slags tredje verdens angribere.

Den partisk og væsentlige anti-europæisk massemediernes dækning af børns dødsfald klart forbundet med uforholdsmæssigt høje inddragelse af jøder i massemedierne, som Daily Mail selv engang hentydet til i en redaktionel stykke.

Heldigvis har eksistensen af internettet nu tjente som en kanal til at omgå den kontrollerede medier, og stadig større antal mennesker er i stand til at få adgang til de fulde fakta om forhold som den jødiske fremme af den tredje verden indvandring oversvømmelse i hvert amt-undtagen Israel, hvor illegale indvandrere rutinemæssigt rundet op, arresteret, deporteret-og officielt beskrevet som ” infiltratorer .