DK tilstandsrapport: K3

Billedresultat for krig mod islam

 

Politikerne på Christiansborg, er valgt af den danske befolkning til at varetage Danmarks interesser, at beskytte og værne den danske befolkning mod lovløshed og kriminalitet, at opretholde ro og orden, og retsforfølge og straffe enhver, som modarbejder vor åndsfrihed, demokrati og velfærd.

Men når man læser hvordan dybt kriminelle udlændinge hærger vort land, uden det får nogen konsekvenser, men at de i stedet bliver behandlet med fløjlshandsker, og nogle sendes endog på ferie sammen med pædagoger, harmes man. Vort retssystem er blevet for blødsødent og mangler konsekvens.

Kriminelle udlændinge benytter sig af det danske retssystems naivitet og tossegodhed. Hvis de bliver dømt til udvisning, påberåber de sig ret til beskyttelse i henhold tilmenneskerettighedskonventionen. Konventionen bliver misbrugt som et juridisk smuthul, så de kan fortsætte deres kriminelle løbebane i Danmark.

Den naive og humanistiske venstrefløj, har malet et forlorent skønmaleri af islam, og fortiet de katastrofale følgevirkninger, som den massive indvandring til Europa har ført med sig. Mord, vold, voldtægter, bilafbrænding og lovløshed er eskaleret i takt med den muslimske invasion. Desuden koster det milliarder af kroner hvert år, at forsørge de mange muslimer som aldrig bliver en del af samfundet.

Europas stolte og prægtige hovedstæder, er på få år forvandlet til lossepladser, med dynger af menneskeligt affald, urinlugt, bilbrande og fremmede der hærger gennem gader og stræder. Det mest uhyggelige er, at tilstrømningen af muslimer fortsætter med uformindsket styrke, til trods for de fleste kan se at den uansvarlige asylpolitik, fører direkte mod afgrunden for vor civilisation. De få mennesker som har mandsmod og rygrad til at stå op mod dette, bliver tilsvinet med de værste gloser af den politisk korrekte frelserhær.

Når alt kommer til alt, handler det om kampen mellem lys og mørke, kærlighed og ondskab, sandhed og løgn. Islam er hverken lys, kærlighed eller sandhed. Det har de bevist til al tydelighed med deres mørke gerninger, og Allahu akbar krigsråb.

Islam er i krig mod alle ikke muslimer i verden, uanset hvad naive politikere og mediefolk prøver at bilde befolkningen ind. Islam vil ikke fred, hverken med Israel, Europa eller resten af den frie verden.

Israel er det eneste velfungerende land i den region af verden. Til trods for at Israel er mindre end Jylland – hvoraf halvdelen er ørken – råber og skriger de muslimske mørkemænd dag og nat, at de kræver mere land af Israel. Dette til trods for, at alle de muslimske lande til sammen, udgør et areal der er dobbelt så stort som hele USA! Om det så skulle lykkes islam at erobre Israel, Europa og hele verden med, vil verden stadig være indhyllet i åndeligt mørke, lovløshed og krig.

De fleste lande hvor Islam hersker, er mere eller mindre gået i opløsning, og hærget af krig, død og ødelæggelse. Det samme vil ske for Europa, hvis ikke vi står loyalt sammen med Israel mod den åndsformørkede muslimske fremmarch. Europæere har meget mere til fælles med Israel og det jødiske folk, end vi har med islam og de arabiske og afrikanske lande.

“The hottest place in Hell is reserved for those who remain neutral in times of great moral conflict.” – Martin Luther King, Jr.