Den Tyske regering understøtter angiveligt Hizbollah aktivister gennem flygtning projekt

Ifølge en Jerusalem Post gennemgang af 2014 Berlin efterretningsrapport, den seneste, der dækker islamisme i Berlin, er der 250 aktive Hizbollah medlemmer i hovedstaden.

Sryian Refugees

Ledende medarbejdere i en Berlin-baserede teater projekt designet til at hjælpe flygtninge-som er finansieret af Berlin regeringen er aktivister for EU-udpegede terrororganisation Hizbollah, er det blevet hævdet tirsdag.

Nadia Grassman, kunstnerisk leder af teatret projektet Refugee Club Impulse (RCI) og hendes søster Maryam, en pædagogisk leder på RCI, var de vigtigste arrangørerne i den årlige pro-Hizbollah og pro-iranske regime al-Quds Day rally, ifølge en tirsdag rapport i Berliner Zeitung dagligt.
Papiret rapporterede, at i al-Quds Day rally i 2015 “anti-semitiske slogans blev sunget og afskaffelse af Israel blev kaldt for.”
Berlin-baserede kontor American Jewish Committee hævdede, at Grassman søstrene støtte deres far Jürgen Grassman, der har udfyldt registreringsprocessen for al-Quds Day protest i Berlin.
Video og billeder viste Nadia på højttaleren lastbil på al-Qud Day rally mens Maryam distribuerede løbesedler, indsamlet donationer, og forudsat plakater, rapporterede Berliner Zeitung. Flere billeder fra begivenheden afslørede også Maryam sportslige øreringe med Hizbollah-logoet.
Det er uklart, om de donationer modtages af Maryam blev brugt til at finansiere terrorhandlinger fra den libanesiske-baserede shiitiske organisation i Syrien og mod Israel.
Den RCI er dømt til at modtage 100.000 euro fra Berlin regering for flygtninge arbejde. Offentlige skatteyderpenge til er blevet indrettet til RCI for en årrække.
Nadia fortalte Andreas Kopietz, Berliner Zeitung journalist, “Jeg kan ikke spille en aktiv rolle i al-Quds demonstration.”
Hun sagde, at hendes arbejde med flygtninge er “at høre de mange forskelligartede stemmer og give disse stemmer impulser, så de, at de selv kan reflektere. Sociale projekter er politisk, men vi er ikke partipolitisk. ”
Jürgen Grassmann fortalte avisen, at de “medarrangører af [al-Quds Day) demonstration er ikke mine døtre. Men de støtter deres far. ”
En indvendig talsmand for Berlins Grønne Parti og medlem af Berlins senat, Benedikt Lux, sagde, at der “er en fare for, at projektet [RCI] midler vil blive anvendt til antisemitiske kræfter.”
Ifølge en Jerusalem Post gennemgang af 2014 Berlin efterretningsrapport, den seneste, der dækker islamisme i Berlin, fandt, at der er 250 aktive Hizbollah medlemmer i hovedstaden. På tværs Tyskland er der i alt 950 Hizbollah-medlemmer. Antallet af Hizbollah-tilhængere menes at være betydeligt højere i Forbundsrepublikken end de data, der er anført i efterretningsrapporter.
I 2014, Tyskland lukke Libanon Orphan Children Project (Waisenkinderprojekt Libanon e.V.) Gruppen hævdede at være en humanitær organisation, men blev lukket for at finansiere terrorisme.
Libanon Orphan Children Project forudsat midler til al-Shahid ( “The Martyr”) Association i Libanon. Al-Shahid var “forklædt som en humanitær organisation” og “fremmer vold og terrorisme i Mellemøsten ved hjælp donationer indsamlet i Tyskland og andre steder,” ifølge en 2009 Det Europæiske Institut for Demokrati rapport fra den tyske sikkerhedsekspert Alexander Ritzmann

EU sammen med Tyskland forbudte Hizbollahs militære fløj til at være en terrorist enhed i 2013. Hizbollah medlemmer sprængte et israelsk tour bus i Bulgarien i 2012, der dræbte fem israelere, deres bulgarske buschauffør, og sårede over 30 mennesker. Tyskland tillader Hizbollahs såkaldte politiske fløj til at fungere.
Den afdøde Kristelige Demokratiske Union stedfortræder Philipp Missfelder fortalte Post i 2012: “Det er på høje tid at placere Hizbollah på EUs liste over terrororganisationer.” Missfelder ringe at forbyde hele Hizbollahs organisation blev ignoreret af kansler Angela Merkels administration.
USA, Canada og Holland klassificerer Hizbollah som en monolitisk terrorist enhed. Demokratisk præsidentkandidat Hillary Clinton sagde på AIPAC politik konference i i marts, at hele Hizbollahs struktur bør forbydes i Europa.
International al-Quds Day – initieret af ayatollah Ruhollah Khomeini, Den Islamiske Republik grundlægger, i 1979 – er en årlig global begivenhed ringer for at ødelægge den jødiske stat.
Fotografier af anti-israelske aktivister på al-Quds Day stævner i 2014 og 2015 i Berlin viste boykotte Israel tegn. Den al-Quds Day bevægelse i Tyskland er en del af boykot, Frasalg Sanktioner (BDS) bevægelse.
Israels ambassadør i Tyskland sprængte 2015 al-Quds Day march i hovedstaden, siger “Det er en skændsel, at en march fuld af had, agitation og antisemitisme i Tyskland kan finde sted,” diplomaten sagde.
Efter den israelske ambassade klagede over Commerzbank leverer en konto til al-Quds Day organisation, banken opsagde al-Quds dag konto i september.
Commerzbank bank, som blev idømt en bøde milliarder $ 1,45 af USA i 2015 for Iran, Sudan og Cuba sanktioner, opretholder en anden anti-Israel konto med en pro-BDS magasin og website. Den Commerzbank-Tysklands næststørste pengeinstitut-afviste at besvare specifikke Indlæg spørgsmål om lukningen af den anden BDS konto.