Den ISLAMISKE STAT (ISIS) UDGIVELSER FORÆLDRE GUIDE til hvordan man skaber god lille jihad-børn

En guide til at øge ‘Jihad-babyer” er dukket op online. Håndbog med titlen ‘Søster’ s Rolle i Jihad,’ lærer Jihad-mødre i at træne terrorist børn. Den foruroligende guide hævder, at den vigtigste opgave for en Jihad-mor er ved at uddanne sine børn til at “kæmpe i Hellige krige.”

Children-with-weapons

Nye mødre er opfordret til at begynde at bibringe de radikale budskab i deres børns sind “, mens de er børn”, som i en alder af syv, eller så tidligt som muligt for der er de mest modtagelige for det radikale budskab. “Du skal ikke undervurdere den varige virkning af hvad de små ører og øjne tager i løbet af de første par år af vores liv!” guiden siger.

 

jihadi-mothers-guidebook

En ny generation af ‘Kalifat unger’ trænet i krigsførelse, guide anbefaler vise børnene Jihad-hjemmesider og læse godnathistorier om Jihad.
article-2744871-2114DE0600000578-598_636x382
Vejledningen anbefaler, at der indføres vold, at børn gennem leg og opmuntre dem til igen at vedtage halshugninger med dukker og lege med legetøjet kanoner til praksis mål-skydning. Forældre er dog opmærksom på, at de skal “gøre det meget klart, hvem der er deres mål bør være, og hvem der er deres mål bør ikke være.”
ISIS-Children-Beheading
Camping er godt, da det lærer barnet, hvordan at overleve udendørs. Jihad-uddannelse er designet til at være ‘sjovt’, den siger, men det understreger, at “en sjov ikke betyde, musik og dans, som i Vestlige børne-TV, men der skal undervises i ikke at havde følelser, anarki, og  vold.
ISIS child carrying decapitated head
Børn leger med et afhugget hoved.
Det menes at guide er lavet af den engelske ekstremistiske Runa Khan, der var fængslet i fem år for at poste billeder af hendes seks børn online klædt i jihad-uniformer
Forskere fra U. S-baserede Middle East Media Research Institute (MEMRI) har advaret om, at vejledning bliver brugt til at træne børn i Mellemøsten.
isis-training-camp-children
Screen-Shot-2014-04-20-at-21.08.59
0011748238