Den islamiske lobby mod Israel og hele den frie verden

Jeg ved på forhånd, at mange på venstrefløjen og deres medskyldige, samt repræsentanter for muslimerne, vil forsøge at kritisere denne artikel, så jeg vil give jer fakta til at støtte min mening.

Under angrebet i Bulgarien, var jeg i Tel Aviv. Mens der, jeg hørte opgørelsen af premierminister Israel, Benjamin Netanyahu, om deltagelsen i terrorangrebet ved Hizbollah og iranske efterretningstjeneste.

Når vi talte med Daniel Seaman, vicedirektør i den almindelige Ministeriet for Public Diplomacy og Diaspora Anliggender om dette angreb, fortalte han mig, “Iran og dets proxy, Hizbollah, fører en terrorkampagne mod israelske mål rundt om i verden. I de seneste måneder alene, forsøg mod israelere i Indien, Thailand, Georgien, Kenya og Cypern har vist sig at have iransk og Hizbollah engagement. Iran var også involveret i et forsøg på at myrde den saudiske ambassadør i USA. Iran er en kilde til international terror og det internationale samfund kan ikke længere se passivt til. «Og det er helt rigtigt.

Iran og dets intelligens i disse dage er ikke, hvad de var tredive, tyve eller endda ti år siden. De er blevet bedre, stærkere og smartere.

“Evige” forhandlinger om det iranske atomprogram og de såkaldte “finansielle sanktioner og embargoer” har medført det resultat, at Iran har styrket sig både økonomisk og militært.

Iranske efterretningstjeneste satte sine rødder i lande, hvor der tidligere ikke havde adgang, selv i allierede USA og EU. Og det er ikke overraskende, at de kan have bånd til al-Qaeda, især i betragtning af, at Iran deler grænser med Afghanistan.

Tidligere skrev jeg om en Bank of Aserbajdsjan, “Royal Bank”, om hvilken den amerikanske ambassadør i Aserbajdsjan skrev breve til udenrigsministeriet beskylder det for hvidvaskning af penge for Al Qaeda og Hizbollah. Af denne grund, har forbindelserne mellem al-Qaeda, Hizbollah og iranske intelligens været kendt i lang tid.

For et par dage siden, den åndelige leder af muslimer i Kaukasus sagde, at shiiterne og sunnier bør forene, og at enhed af muslimer er nødvendig for at beskytte islamiske værdier, som fjenden forsøger at bringe splid blandt muslimer.

Selv under den første Jihad af Mujahideen i Tjetjenien, blev Mujahideen sendt til Tjetjenien via Tyrkiet og den anden del gennem Iran. Mange tjetjenske forretningsmænd sponsorerer jihad i Kaukasus har forretninger i Tyrkiet og Iran. Jeg har personligt mødtes med flere ledere af Mujahideen, der blev transporteret fra Afghanistan til Iran, fra Iran til Aserbajdsjan, og fra Aserbajdsjan til Tjetjenien. Tidligere skrev jeg om Vaha Ibragimov, der var involveret i færger Mujahideen til Tjetjenien. Han havde lige afsendt dem over Iran.

Iran har altid både direkte og indirekte støttet terrororganisationer, men det har aldrig før været så tæt på at udvikle atomvåben. Hertil kommer, efter de terrororganisationer Muslimske Broderskab i Egypten og Taliban i Afghanistan er blevet partnere i fred i Barack Obama, hvorfor skulle Iran skræmme nogen? Bør ikke det også erkendes som part i fredsprocessen ?!

Ifølge de foreløbige oplysninger, gerningsmanden terrorangrebet i Bulgarien var ikke et iransk af fødsel. Men det betyder ikke bevise, at han ikke fik iranske penge og hjulpet af iranske efterretningstjeneste.

Essensen af intelligens er netop, at: at nå målet – i dette tilfælde, intimidering, og at sprede tvivl om, hvad passende beslutninger Israel bør gøre. Forsvarsministeren og Israels premierminister lovede, at hjernen af dette angreb ville få en barsk reaktion.

At så tvivl blandt de israelske ledelse ikke virker, men andre lande vil blive bedt om: hvor var Iran i dette, hvis den terrorhandling blev udført af al-Qaeda? På dette tidspunkt, skal du verdens ledere ikke ønsker at tage skrappe foranstaltninger over for Irans atomprogram; det vil sige, de ikke ønsker at bombe Irans atomanlæg, og de fulgte dette med en anmodning om, at Israel ikke tage hårde foranstaltninger mod bagmændene bag en terrorhandling, som Irans involvering ikke er bevist.

Næstformanden for Knesset Udvalg for Defense, Faina Kirshenbaum, fortalte mig om eksistensen af en islamisk lobby, der har til hensigt at gøre hele Mellemøsten islamiske, grønne, ledende terrorangreb mod staten Israel – det eneste demokrati i regionen.

Hvor stærk er den islamiske Lobby? Dette er, hvad vi vil lære i den nærmeste fremtid. Men én ting er bestemt ikke i tvivl: Islam er ikke en fredelig religion.