Danskere først – også i arbejdskøen

Danskere først – også i arbejdskøen

somalisk_asylansoeger1
DR fremhæver en somalisk asylansøger som vil forsørge sig selv i Danmark. Han vil have et arbejde. Til det siger vi, Nej du skal ikke forsørge dig selv, ihvertfald ikke i Danmark. Du skal tage hjem til Somalia og sørge for at smide Al-Shabab terrorgruppen på porten og så bruge dine arbejdsevner på at bygge dit eget land op, istedet for at komme her og nasse på danskerne og tage arbejde fra de danskere der ikke har arbejde.

Asylansøgerne er løntrykkere og holder danskerne fra at få et arbejde og dermed en bedre livssituation. Så smut hjem og lav et stykke nyttigt arbejde, istedet for at komme her med dine klagesange. Men det passer selvfølgelig regeringen fint.

Selvom regeringen lige for øjeblikket siger, at I ikke skal i arbejde, så kom Lars Løkke dog alligevel igår med årets største chok, da han sagde at Danmark vil brække fra hinanden, hvis I ikke får arbejde og bliver integreret. Så det er kun et spørgsmål om tid før I får lov, men det bliver ikke med hovedparten af Danmarks befolknings velvilje. Flere og flere danskere vågner op til virkeligheden og er parate til at forsvare danske værdier.