10.000 afrikanske såkaldte flygninge om ugen

Nå over 7.000 Afrika syd for Sahara  landede på kysten af Italien på kun to dage, hvilket bringer det samlede antal hidtil i år til mindst 60.000, har den italienske regering annonceret.

Særskilt, Den Europæiske Unions grænseagentur Frontex sagde, at de forventer 10.000 “afgange” hver uge fra Libyen i de kommende måneder.

Afrikanere-on-både

De afrikanske angribere-alt falsk hævder at være asylansøgere og altid benævnt “indvandrere” af den kontrollerede medie-tilsyneladende udnytter det gode sommervejr til at fremskynde deres invasion af Europa.

Ifølge den italienske regering, blev en anslået 7.000 afrikanere plukket fra havet i de europæiske sømilitære operationer på torsdag og fredag alene i sidste uge, og strømmen viser ingen tegn på at aftage.

Torsdag blev ikke mindre end 5.000 angriberne bragt i land, og på fredag, blev mindst 2.100 angribere bragt i land i ni forskellige operationer organiseret af den italienske kystvagt.

Alle afrikanerne var ombord faldefærdige “bådene” eller gummibåde, sagde kystvagten.

Søndag den 26. juni et tysk flådefartøj afhentet 1.300 afrikanere på både, der var begyndt at synke ud for den libyske kyst. Selvom den afrikanske invasionsstyrke var kun omkring 50 miles fra den libyske kyst, blev de taget til Italien som “flygtninge”.

Ifølge Den Internationale Organisation for Migration (IOM), i begyndelsen af sidste uge, havde nogle 55.563 afrikanere invaderet Italien i år. Sidste uges tilføjelse vil have skubbet dette til langt over 60.000.

Frontex direktør Klaus Rösler fortalte Bild avis i Tyskland, at hans organisation forventes om “300.000 bådflygtninge” for at gøre passage fra Libyen i år, med en sats på “10.000 afgange om ugen.”

LÆS   Invader Camps: fnat, kolera, dysenteri, spedalskhed …

Når du er registreret som “asylansøgere” i Italien, mange af disse afrikanere flytter nordpå til parasit off Tyskland og andre nordvestlige europæiske stater.

Ifølge en rapport fra det tyske politi er antallet af Sub-Sahara Afrika angribere ind Tyskland via Schweiz stiger hver dag, med mindst 503 at blive registreret ved grænsen mellem delstaten Baden-Württemberg og Schweiz hidtil i juni.

Disse er blot dem, der er blevet opdaget, og det faktiske antal, der har passeret gennem uopdaget er ukendt.